OBUG organiseert Oracle Benelux Userconference 2007


ZEIST, 20070718 -- OBUG, de Oracle Benelux User Group, is de federatie van alle Oracle gebruikersgroepen in de Benelux. Samen organiseren zij OBUG Benelux Userconference 2007, op 16 oktober 2007 in het Euretco Expo Center in Houten. Het thema van deze gezamenlijke conferentie is "Cross-Over". Met dit thema geeft OBUG invulling aan toenemende integratie tussen de verschillende gebruikersverenigingen en Oracle productlijnen.

1000 bezoekers

Voor het eerst komen alle Oracle gebruikers bij elkaar; Oracle-E-Business suite, PeopleSoft, JDEdwards, Siebel, BPEL, SOA, JDeveloper/ADF, business intelligence en DBMS. Er worden circa 1000 bezoekers verwacht tijdens de OBUG Benelux Userconference 2007.


"Cross-over"

"Cross-over" staat voor kijken over traditionele grenzen, conventies doorbreken op het gebied van functionaliteit, technologie en tooling. Nieuwe mogelijkheden voor Business Intelligence, andere functionaliteiten binnen standaardoplossingen, de toenemende rol van applicatieservers of technologieën om nog meer uit IT-investeringen te halen: bestaande grenzen vervagen binnen het Oracle productportfolio.


Internationale sprekers

Tijdens de conferentie zullen prominente keynotesprekers hun visie op "Cross-Over" geven. Er zullen in ruim 30 parallelle sessies ervaringen en oplossingen worden uitgewisseld tussen Oracle gebruikers vanuit verschillende achtergronden, zoals applicaties, middleware en techniek. Gedurende de dag vinden ook zogenaamde "hands on sessies" plaats. Dit zijn sessies waarbij diverse Oracle softwareproducten kunnen worden geïnstalleerd en onder begeleiding mee geëxperimenteerd. Bovendien zal Oracle University acte de presence geven door het verzorgen van diverse workshops.


De OBUG doet op dit moment een Call for Papers binnen de Oracle gebruikersgroepen naar sprekers die ervaringen en oplossingen binnen het thema "Cross-Over" willen delen met collega-gebruikers


Over OBUG

OBUG, de Oracle Benelux User Group, is de federatie die krachten bundelt van alle eindgebruikersgroepen in de gehele Benelux. De vijf deelnemende gebruikersverenigingen zijn:

· OGh: Oracle Gebruikersclub Holland (www.ogh.nl)

· BRUG: PeopleSoft & J.D. Edwards Benelux Regional User Group (www.brugonline.org)

· BLOUG: Belgium Luxemburg Oracle User Group (www.bloug.org)

· OAUG-NL: Oracle Application Usergroup Nederland (www.oaug.nl)

· DEUG: Gebruikersgroep Peoplesoft Onderwijs (www.deug.nl)



De OBUG onderhoudt als federatie de contacten met Oracle Benelux. Dit zorgt voor een breder draagvlak voor activiteiten. De Benelux wordt zo een grotere speler in de internationale Oracle gebruikersgemeenschap. De gebruikersverenigingen volgen met deze federatie Oracle´s acquisitiestrategie en de daarmee samenhangende verbreding en integratie van het producten- en dienstenportfolio.





OBUG