LTO Noord


Aansprakelijkheidsverzekering Verbreding voor LTO leden

Uniek en speciaal voor LTO leden

Bij het starten van een nevenactiviteit wordt het aanpassen van het verzekeringspakket vaak vergeten. Met het groeien van de activiteiten, blijkt in de praktijk, worden de verzekeringen niet aangepast. Bent u nog wel verzekerd tegen de risicoâs die u loopt?

Het is van belang om uw aansprakelijkheidsverzekering goed op orde te hebben. Er zijn twee manieren om het risico van uw nevenactiviteit te verzekeren:


1. U laat de hoedanigheid op uw bestaande polis uitbreiden met de benoeming van de nevenactiviteit, bijvoorbeeld: âzorgboerâ of âeigenaar/exploitant boerderijwinkelâ. Hiervoor betaalt u vaak slechts een geringe toeslag, maar dat blijkt dan ook uit de polisvoorwaarden. Het venijn bij het aanpassen van de bestaande verzekering zit namelijk in het feit dat men denkt goed verzekerd te zijn. Echter, met het groeien en uitbreiden van de activiteiten schiet deze verzekering vaak tekort. Dit geldt zowel voor de dekking als voor het verzekerde bedrag.


2. U sluit voor uw nieuwe hoedanigheid en de daarmee gepaard gaande risicoâs een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering af.

Om de groeiende groep ondernemers met nevenactiviteiten een goede dekking met dito verzekerd bedrag aan te bieden - zonder dat u teveel premie betaalt - heeft LTO Noord samen met LTO Noord Verzekeringen en Interpolis een collectieve aansprakelijkheidsverzekering voor verbreders ontwikkeld. Deze polis geeft een volwaardige dekking tegen de risico's die u als verbreder loopt voor een jaarpremie van maar ⬠100,00.

De verzekering kan alleen gesloten worden door leden van LTO Noord. Voor zorgboeren zijn aparte aanvraagformulieren ontwikkeld.

Voor meer informatie kijkt u op www.ltonoordverzekeringen.nl. Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft over deze speciale ledenverzekering kunt u terecht bij Denise de Ridder op telefoonnummer 023 - 516 22 12.

Woensdag 17 oktober 2007