Gemeente Giessenlanden


Herfstvakantie op de Merwede-Lingelijn: 40% korting

Langs de Merwede-Lingelijn gaat de komende jaren heel wat gebeuren. Voor de reizigers op treinverbinding Dordrecht-Geldermalsen v.v. duurt het nog even voordat de meeste verbeteringen merkbaar worden. Maar op dit moment worden al allerlei acties gevoerd om de Merwede-Lingelijn te promoten. Zo is er in de komende schoolvakantie iedere dag voordeel op de Merwede-Lingelijn, want vervoerder Arriva geeft 40% herfstvakantiekorting.

Iedereen kan van 20 t/m 28 oktober met 40% korting reizen op de Merwede-Lingelijn. Ook wanneer u niet in bezit bent van een kortingkaart van NS. Bij de kaartautomaat koopt u dus 'gewoon' een gereduceerd kaartje voor een voordelig dagje uit.

De spelregels:

U hoeft niet in het bezit te zijn van een kortingskaart van NS;

U koopt het treinkaartje bij de kaartautomaat met 40% korting;

Per volwassene kunnen maximaal 3 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar op een Railrunner-kaartje meereizen;

De actie is geldig op het treintraject tussen Geldermalsen en Dordrecht v.v.;

De actie geldt na 09.00 uur, behalve in het weekend. Dan geldt de actie de hele dag.

Andere acties:

Het 40% herfstvakantievoordeel op de Merwede-Lingelijn sluit goed aan op een aantal andere acties om het gebruik van het openbaar vervoer in het DAV-gebied (Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden) te stimuleren. Zo geldt ook het Kruidvat-kaartje op de Merwede-Lingelijn en is het aansluitend busvervoer op zaterdag 27 oktober helemaal gratis (Halloween-actie).

Met de Merwede-Lingelijn kunt u samen extra voordelig naar de koopzondagen in Gorinchem en Dordrecht. Op speciale koopzondagen geldt dan namelijk: 2 voor de prijs van 1.* Eenmaal in Dordrecht of Geldermalsen aangekomen, kunt u desgewenst voordelig met de bus verder reizen met het Eurokaartje. Dit dalurenkaartje is voor één euro te koop bij de buschauffeur. De eerstvolgende koopzondagen zijn:

Dordrecht

Gorinchem

28 oktober 2007

4 november 2007

25 november 2007

25 november 2007

2 december 2007

2 december 2007

16 december 2007

23 december 2007

23 december 2007

30 december 2007


*Deze actie geldt alleen wanneer u samen een retourtje koopt met als eindbestemming Gorinchem of Dordrecht. Let op! De actie geldt WEL in combinatie met het Voordeelabonnement van de NS, maar NIET in combinatie met abonnementen, (jaar)trajectkaarten en OV-(studenten)kaarten.