Vereniging Natuurmonumenten


Vrijwilligers in bezoekerscentrum nieuwkoop
09-10-2007

Maandag 22 oktober om 19.30 is er een informatieavond in de Rank, Regthuisplein 17 te Nieuwkoop, over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in het toekomstige Bezoekerscentrum Nieuwkoop.

In Nieuwkoop is Natuurmonumenten hard aan het werk om een bezoekerscentrum te realiseren. De plannen zijn om juli 2008 de deuren te openen. Het bezoekerscentrum zal met behulp van 50 vrijwilligers gaan draaien.

Vrijwilligersteam
Er wordt nu al gezocht naar vrijwilligers zodat er tijd is om in te werken, opleidingen te volgen of in een ander bezoekerscentrum ervaring op te doen. Ook is het leuk om zelf en/of samen met anderen de activiteiten voor te bereiden die je later begeleidt.

Programma

* Tijdens de informatieavond zal een vrijwilliger van het bezoekerscentrum in 's-Graveland vertellen over het vrijwilligerswerk in het bezoekerscentrum.

* De medewerker vrijwilligerswerk van Natuurmonumenten uit regio Noord-Holland vertelt wat Natuurmonumenten aan vrijwilligers te bieden heeft en wat de vrijwilliger kan bieden aan Natuurmonumenten.

* De toekomstige beheerder van het bezoekerscentrum Nieuwkoop vertelt vervolgens wat en hoever de plannen zijn met het bezoekerscentrum in Nieuwkoop en voor welk werk vrijwilligers nodig zijn. En bent u dan enthousiast geworden? U kunt zich deze avond al opgeven als vrijwilliger!

Informatie

Plaats: De Rank, Regthuisplein 17. Nieuwkoop

Datum: 22 oktober

Tijd: 19.30 uur - 21.30 uur

Voor informatie: Nelleke Woortman. Tel: 06 -21 27 28 06 of n.woortman@natuurmonumenten.nl