Provincie Noord-Holland

Datum

12-10-2007

Onderwerp

Afsluiting Westerduinweg (N502) bij Petten

Harriet Wijker-Hoek

Van maandag 22 oktober t/m vrijdag 2 november werkt de provincie Noord-Holland aan de Westerduinweg (N502) bij Petten. Tussen de Spreeuwendijk en de Stolperweg (N503) wordt de weg afgesloten voor het verkeer. (Brom)fietsers kunnen overdag gebruik maken van de rijbaan. s Nachts is het fietspad gewoon beschikbaar. Het overige verkeer wordt omgeleid via de N9.

De werkzaamheden vangen aan op maandag 22 oktober om 07.00 uur. Vanaf dat moment is de hoofdrijbaan tussen de Spreeuwendijk en de Stolperweg afgesloten. Het pompstation en het ECN-terrein blijven vanuit zuidelijke richting bereikbaar. Bewoners kunnen op aanwijzing van de aanwezige wegwerkers hun woning bereiken.

Tussen de Zeeweg en de Stolperweg wordt de hoofdrijbaan voorzien van een nieuwe deklaag. Tussen de Spreeuwendijk en de Zeeweg wordt het fietspad opnieuw geasfalteerd. (Brom)fietsers kunnen hier overdag gebruik maken van de hoofdrijbaan. s Nachts is het fietspad gewoon beschikbaar.

Verwacht wordt dat de werkzaamheden op vrijdag 2 november om 16.00 uur zijn afgerond en de Westerduinweg weer gebruikt kan worden voor alle verkeer.