Gemeente Zoetermeer

Zwemactiviteiten in de herfstvakantie

Stilzitten is er in de herfstvakantie niet bij in de drie zwembaden De Veur, De Driesprong en Aquapark Keerpunt. Van 22 tot en met 28 oktober is er voor iedereen die graag sportief bezig is in en om het water een uitgebreid programma.

Aquapark Keerpunt

Roetsjen van de glijbaan, zwemmen door de wildwaterkreek of ontspannen in het borrelbruisbad: het kan allemaal in Aquapark Keerpunt. In de herfstvakantie is er recreatiezwemmen van maandag tot en met vrijdag van12.00 tot 17.00 uur, dinsdag en woensdag van 19.00 tot 22.00 uur. In het weekend is het zwembad open op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Op zondag is er ook familiezwemmen van 09.00 tot 13.00 uur. Voor de allerkleinsten is er een aparte waterspeelplaats met verschillende glijbaantjes. De gezellige Captain Corner is open voor versnaperingen.

Zweminstuif De Driesprong

Op donderdag 25 oktober van 13.00 tot 16.30 uur wordt het een feest in zwembad De Driesprong. Zwemmen op gezellige muziek en in het water diverse speelmaterialen zoals ballen, duikringen en drijfmatten. Kinderen betalen EUR 2,40 en volwassenen EUR 3,05. Kinderen zonder diploma kunnen alleen onder begeleiding van (een) volwassene(n) in badkleding zwemmen op de instuif. Kinderen die particulier leszwemmen bij dit zwembad hebben gratis toegang op vertoon van hun leskaart.

Zweminstuif De Veur

Zwembad De Veur houdt op vrijdag 26 oktober van 13.30 tot en met 16.30 uur een instuif voor kinderen met een zwemdiploma. Het 25 meter wedstrijdbad met duikplanken en het ondiepe bad zijn omgetoverd tot een speel- en zwemparadijs met diverse speelmaterialen.

Een middagje kost voor kinderen EUR 2,40 en voor volwassenen EUR 3,05.

Tijdens de herfstvakantie gaat het doelgroepzwemmen door. Kijk voor meer informatie voor activiteiten van zwembaden Aquapark Keerpunt, De Veur en De Driesprong op onze website www.zoetermeer.nl/zwembaden.