Gemeente Almelo

Renovatie werkzaamheden Joost vd Vondelplantsoen

16 oktober 2007 - In het voorjaar van 2006 zijn er buurtgesprekken geweest in het kader van de wijkaanpak. Daaruit is een projectgroep samengesteld die zich bezig heeft gehouden met de inrichting van de openbare ruimte in uw buurt. Hierin is voorgesteld het plantsoen aan de Joost vd Vondelstraat (Joost vd Vondelplantsoen) aan te pakken. Dit plan is uitgewerkt door de gemeente en komt nu in de uitvoering.

Wat en waarom
Het project bestaat uit meerdere onderdelen. Het voetpad gelegen tussen het grasveld en het spoor wordt opgehoogd en er wordt een klinkerverharding aangebracht. Tevens wordt de bestaande keermuur gerenoveerd en wordt het plantsoenhekwerk vernieuwd. Ook wordt tegenover Joost vd Vondelstraat nr 31, het trottoir aangepast en vernieuwd.

Wanneer/Tijdsduur
In de week van 22 oktober starten de werkzaamheden voor de renovatie werkzaamheden. De totale werkzaamheden nemen circa 4 weken in beslag, we zijn daarbij afhankelijk van de weersomstandigheden.

Gevolgen voor het verkeer
De weg wordt niet afgesloten voor verkeer.

Contact
Mochten er vragen zijn dan kunt u contact opnemen met de opzichter groen de heer M. Luft, tel. 0546-541383 of de stadsdeelbeheerder de heer H. vd Werf tel. 0546-870079.