Gemeente Langedijk


16 oktober 2007

Werkzaamheden Koog-Bomenwijk

Volgende week starten de herinrichtingswerkzaamheden van de Koog Bomenwijk. Er worden geen omleidingsroutes aangegeven, maar de betreffende wegen wordt plaatselijk afgesloten

In de week van 22 tot en met 26 oktober starten de voorbereidende werkzaamheden in de Lindenlaan. Dit beperkt zich tot het zagen van asfalt en het verwijderen daarvan. Vanaf 29 oktober worden de betreffende delen in de Lindenlaan opnieuw bestraat.

Het werk wordt door middel van afzettingen aangegeven. Dit brengt enige verkeershinder met zich mee. In de week van 29 oktober en de week erna wordt ook het gedeelte van De Koog aangepakt. Het aanleggen van een drempel in de Sportlaan ter hoogte van het LSVV complex wordt in de week van 5 november uitgevoerd. Doorgaand rijverkeer is hier dan gestremd. De werkzaamheden nemen circa een week in beslag.

In de bocht van de Sportlaan wordt een drempel aangelegd in de week van 12 november. De werkzaamheden duren hier tot circa 23 november. Tevens worden in deze laatste week belijning in de Lindenlaan aangebracht. Dit kan zo nu en dan tot verkeershinder leiden.