Gemeente Beverwijk


16-10-2007 BIJEENKOMST 'NIEUWE' BEVERWIJKERS

De gemeente Beverwijk organiseert maandag 22 oktober aanstaande een bijeenkomst voor nieuwe inwoners. Mensen die vanaf 1 juni 2006 in Beverwijk zijn komen wonen hebben persoonlijk een uitnodiging gehad. Maar natuurlijk willen we ook de mensen die zich voor die datum in Beverwijk hebben gevestigd en geĂŻnteresseerd zijn, van harte uitnodigen om langs te komen.

Eerst worden de 'nieuwe' Beverwijkers welkom geheten door burgemeester Ravestein. Zij vertelt iets over het heden en verleden van de gemeente en stelt de wethouders voor. Wethouder Dijkshoorn houdt een presentatie over het programma 'Beverwijk Vitale Stad'. Daarna is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook is er een tentoonstelling met diverse oude foto's en ansichtkaarten. Daarnaast kan men de informatiemarkt bezoeken. Hier is te zien wat de gemeente Beverwijk doet en welke grote projecten er de komende jaren op stapel staan. Ook is er de mogelijkheid de lokale politici aan de tand te voelen en staan er verschillende instellingen op de markt.

De bijeenkomst vindt plaats in het Stadskantoor, President Kennedyplein 1 in Beverwijk. De sessie begint om 19.30 uur en is om ongeveer 21.30 uur afgelopen. U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden bij Marscha Smid, 0251-256 256 of m.smid@beverwijk.nl.