Gemeente Twenterand


Afsluiting wijkschouw op bijeenkomst in Kulturhus op 22 oktober a.s.

Veiligheid en leefbaarheid in Twenterand

De gemeente Twenterand heeft de afgelopen maanden in de kernen Vriezenveen, Westerhaar, Vroomshoop en Den Ham weer wijkschouwen gehouden. Op maandag 22 oktober a.s. worden in Kulturhus 'De Klaampe' in Westerhaar-Vriezenveensewijk de wijkschouwen afgesloten met een centrale bijeenkomst met als thema 'veiligheid & leefbaarheid'. "Tijdens de bijeenkomst gaan wij als gemeentebestuur in discussie met inwoners over veiligheid en leefbaarheid in de gemeente Twenterand", aldus Helmer Koetje.

De themabijeenkomst begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de ontvangst met koffie en thee. Naast de discussie met inwoners wordt ook inhoudelijk gekeken naar de punten die door inwoners zijn aangedragen en aan welke punten iets gedaan wordt. Tijdens de bijeenkomst kunnen inwoners ook nog onveilige punten naar voren brengen, die in de wijkschouw niet zijn meegenomen of waar onvoldoende tijd voor was.

Wijkschouwen
Bij de wijkschouwen zijn in de verschillende kernen veel plekken bezocht die als onveilig worden ervaren. Het college van burgemeester en wethouders, ambtenaren, politie en jongerenwerkers stapten zelf ook op de fiets om de door inwoners aangedragen onveilige situaties te bekijken.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar wijkschouw@Twenterand.nl maar u kunt ook bellen met de heer T. Doppenberg, medewerker openbare orde en veiligheid van de gemeente Twenterand, via 0546-55 77 77.