RTL Group

Langverwachte strijd barst los in derde reeks 'Hollands Nex Top Model' bij RTL 5

Na de kick-off van afgelopen maandag begint de echte strijd op maandag 22 oktober bij RTL 5 in Hollands Next Top Model. De eerste selectierondes zijn geweest en honderden gegadigden hebben windkracht 10 doorstaan op het strand van Bloemendaal om een kans te maken op een plekje in de derde reeks Hollands Next Top Model. Deze week zien we in de eerste aflevering hoe de laatste 22 aspirant-modellen worden onderworpen aan een persoonlijk interview en aan de tand gevoeld door juryvoorzitter Daphne Deckers, juryleden Mariana Verkerk, Rosalie van Breemen en coach Bastiaan van Schaik. De twaalf uitverkoren meiden betrekken in Amsterdam het modellenhuis, maar dat blijkt niet helemaal wat ze in gedachten hadden.

Verder is de eerste fotoshoot een feit: de twaalf modellen-in-spé worden gefotografeerd in de stijl van de film The Usual Suspects. Al snel ervaren de meiden dat niet alleen schoonheid telt, maar dat ook de juiste mentaliteit en doorzettingsvermogen onmisbaar zijn voor een topmodel. Op volkomen onverwachte wijze blijkt na afloop van de shoot al één meisje haar koffer te moeten pakken. Beauty, fashion, glamour, successen, tegenslagen en een keiharde onderlinge strijd staan ook dit seizoen weer garant voor een spannende en spraakmakende afvalrace in Hollands Next Top Model.

Uitzending: wekelijks, vanaf maandag 22 oktober, tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 5. Herhaling: wekelijks, vanaf dinsdag 23 oktober, tussen 21.00 en 22.00 uur bij RTL 8 en wekelijks, vanaf zaterdag 27 oktober, tussen 19.30 en 20.30 uur bij RTL 5.

Hollands Next Top Model

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-711 3942 of via kim.van.adelberg@rtl.nl