Gemeente Geertruidenberg


Werk aan de weg

Nachtelijke afsluitingen A59 op- en afrit Oosterhout

Van 22 tot 26 oktober voert Rijkswaterstaat 's avonds en 's nachts afrondende werkzaamheden uit op de A59 Hamersbruggen. Daarom is de oprit Oosterhout (33) afgesloten voor verkeer richting Roosendaal/Zierikzee. De afrit Oosterhout (33) is afgesloten voor verkeer richting Waalwijk/'s Hertogenbosch.

Nachtelijke afsluiting A27 op- en afrit Oosterhout

In de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 oktober voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de A27 ter hoogte van Oosterhout. De oprit Oosterhout (19) is afgesloten voor verkeer richting Utrecht. De afrit Oosterhout is afgesloten voor verkeer richting Breda.

Bij bovengenoemde werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd. Voor meer informatie over de genoemde werkzaamheden kunt u bellen naar: 0800-8002, teletekstpagina's 730, 731 en 732 of www.vanAnaarBeter.nl.

Lange Broekstraat in Raamsdonk

Van 22 t/m 26 oktober worden in de Lange Broekstraat in Raamsdonk werkzaamheden aan de bermen uitgevoerd. Het betreft hier het globaal verstevigen van de noordelijke berm tussen de A27 en de komgrens en de zuidelijke berm tussen de komgrens en de Korte Broekstraat.

Op maandag 22 en dinsdag 23 oktober is de Lange Broekstraat i.v.m. de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. Van 24 t/m 26 oktober kan er nog enige verkeershinder bij het afwerken zijn. De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Geertruidenberg uitgevoerd door de firma Van Kessel Wegenbouw BV uit Buren.