Provincie Zeeland

Persberichten

19-10-2007: Tijdelijke omleidingen bij kruispunt Deltaweg en de N664 nabij 's-Heer Arendskerke

Vanaf maandag 22 oktober tot en met vrijdag 2 november 2007 worden in opdracht van de Provincie Zeeland werkzaamheden uitgevoerd op de N664 (voorheen N254) nabij kruispunt Deltaweg tussen Goes en 's-Heer Hendrikskinderen en ter hoogte van 's-Heer Arendskerke. Het verkeer dient rekening te houden met omleidingen.

Verkeersmaatregelen/omleidingen

Aan de wegvakken wordt zowel overdag als 's nachts gewerkt, afhankelijk van de werkzaamheden. Als in de avonduren en 's nachts wordt gewerkt aan het kruispunt Deltaweg volgt het verkeer vanuit Goes naar Rijksweg 58 en Zierikzee (N256) de omleiding naar de aansluiting op de Anthony Fokkerstraat. Omgekeerd wordt het verkeer naar Goes vanaf Rijksweg 58 en vanuit de richting Zierikzee omgeleid via de aansluiting bij de Anthony Fokkerstraat. Deze omleidingen is via borden aangegeven.

Het doorgaande verkeer op de A256/N256 wordt over één rijstrook geleid waarbij de hinder beperkt blijft. Bij afsluiting 's avonds en 's nachts van werkzaamheden op het gedeelte tussen de Arendstraat en de Noordzakweg (N665) wordt het verkeer plaatselijk omgeleid. Het verkeer vanuit Vlissingen Oost en het verkeer dat van de Rijksweg richting Heinkenszand en 's-Heer Arendskerke rijdt, volgt de omleiding via 's-Heerenhoek N667. Ook deze omleiding is via borden aangegeven.

Werkzaamheden

Het kruispunt Deltaweg-Nieuwe Rijksweg/Middelburgsestraat tussen Goes en 's-Heer Hendrikskinderen krijgt een zodanige aanpassing dat de tijdelijke voorzieningen in de vorm van banden en bakens worden verwijderd.

Nabij 's-Heer Arendskerke wordt op de N664 tussen de Arendstraat en de Noordzakweg (viaduct N665) een verkeersremmer in de vorm van een uitbuiging aangebracht.
Overigens valt het niet te voorkomen dat het werk voor enige overlast zorgt.

19 oktober 2007, Amanda Slabbekoorn-Flohr, (0118) 631857,