Original Software breidt haar Europese Sales Organisatie naar de Benelux uit

22/10/2007 09:33



PR Newswire



LONDEN, October 22 /PRNewswire/ --
Original Software, een toonaangevende leverancier van software testautomatisering, heeft haar Europese sales activiteiten uitgebreid met een vestiging in Nederland, die ook Belgie en Luxemburg zal bedienen. Deze stap wordt gezet op the moment dat het bedrijf een grote groei doormaakt, door haar vermogen om oplossingen te bieden die de time to market van applicaties verkort en die de softwarekwaliteit verhoogt door hoogstaande technologie en innovatie.

Colin Armitage, CEO van Original Software, licht toe, "Onze klanten zijn zeer enthousiast over onze innovatieve aanpak. Het lijkt erop dat de software test industrie de laatste jaren een beetje sceptisch geworden is over automatisering in algemene zin, maar de markt is zeer positief over onze nieuwe denkwijze en de uitbreiding naar Nederland is het gevolg van deze bemoedigende respons."

De bedrijfsvoering zal geleid worden door Colin Pollitt, die recentelijk aangetreden is in de rol van Business Development Manager. Hij zal zich concentreren op uitbreiding van de klantenkring van Original Software en daarnaast het verspreiden van Original Software's boodschap binnen de bredere IT gemeenschap in de Benelux.

"Het verheugt mij zeer om deel te zijn van het groeiende success van Original Software," legt dhr. Pollitt uit. "Er is de laatste 6-12 maanden een grote groei van commerciele activiteit in deze regio geweest. De markt omhelst onze code vrije technologie en herbruikbare script techniek, omdat dit altijd probleemgebieden zijn geweest voor velen."

Dhr. Pollitt, van Brits-Nederlandse nationaliteit, brengt waardevolle verkoopervaring met zich mee die hij heeft opgedaan bij Oracle en daarnaast heeft hij extensieve kennis van het iSeries platform. Hij ziet uit naar deze uitdaging, "Ik ben blij om deel uit te maken van Original Software en ik heb er erg zin in om deze nieuwe test automatiseringstechniek in de markt te brengen."

Een van de punten die dhr. Pollitt graag onder de aandacht wil brengen, is dat succesvolle automatisering mogelijk is in slechts 3 eenvoudige stappen, die de klant op eigen tempo kan nemen. "Bij Original Software geloven wij dat een belangrijk vereiste is om inspanning af te stemmen op te behalen resultaat, om zo stap voor stap toe te werken naar testautomatisering. Wij noemen deze aanpak 'Crawl, Walk, Run' naar succesvol testen."

Grote organisaties zoals Pfizer in de Benelux plukken al de vruchten van deze aanpak. Brendon McMahon (algemeen directeur van Millenium Software), die Pfizer heeft geholpen bij compliancy aan Amerikaanse regelgeving (FDA) zegt hierover, "Het heeft Pfizer een hoop geld bespaard door minder te testen.. Er is geen betere manier om dit te doen, voor zover ik kan zien." Andere grote klanten in de regio zijn Nike en Sligro, die ook tijd, geld en resources besparen op testautomatisering.

Original Software in de Benelux zal geleid worden door Colin Pollitt. Hij is bereikbaar op telefoonnummer +31-6-15948460 of per e-mail: cpollitt@origsoft.com. Indien u meer informatie wenst over hoe succesvolle software testautomatisering kan worden geïmplementeerd, neem dan contact op met Colin, of bezoek http://www.origsoft.com voor meer informatie.

Over Original Software
Original Software levert software voor testautomatisering en oplossingen voor quality assurance, die tastbare voordelen bieden op diverse IT platformen en applicatie omgevingen.

Als een erkende innovator, is het Orginal Software's doel om zakelijk risico te beperken en om de time to market voor IT afdelingen te verkorten, door het ontwikkelen van toonaangevende geautomatiseerde oplossingen.

Original Software heeft haar hoofdkantoren vlakbij Chicago en Londen. Haar oplossingen kunnen verkregen worden via deze vestigingen of via een netwerk van gekwalificeerde business partners in Europa, het Midden Oosten, Australië en Amerika.

Web site: http://www.origsoft.com

Maria Martin, Marketing Communications Specialist, +44-1256-338-689, mmartin@origsoft.com, Geoff Buteau, Bridgeman Communications, +1-617-742-7270, geoff@bridgeman.com