Paradigit wordt Vodafone IT-reseller

22/10/2007 11:30



Vodafone Libertel NV



Maastricht, 22 oktober 2007 - De bekende keten Paradigit is sinds vandaag IT-reseller van Vodafone's mobiele breedband producten. Paradigit, vorig jaar uitgeroepen tot Beste Winkelketen van het jaar 2006 in de categorie computerspeciaalzaken, zal beginnen met het Vodafone USB modem in alle Paradigit winkels.

De samenwerking tussen Vodafone Nederland en Paradigit past uitstekend in de verkoopstrategie van Vodafone om mobiele breedbandoplossingen via kwalitatieve IT verkoopkanalen aan klanten aan te bieden.

Jeroen Hoencamp, Directeur Zakelijke Markt Vodafone Nederland: "Paradigit is een bekende naam in Nederland waar heel veel klanten hun computerapparatuur kopen. Aangezien klanten steeds mobieler willen werken, overal toegang willen hebben tot internet en email, ligt deze samenwerking bijzonder voor de hand. Zowel zakelijke gebruikers als particulieren kunnen nu op één adres terecht voor de aanschaf van hun PC of laptop, inclusief mobiele breedband verbindingen." Bert Moens, Directeur Retail Paradigit: "Klanten die bij ons in de winkel komen willen een goed advies over het gebruik van de PC of laptop, ook hoe ze mobiel kunnen werken. Het past volledig in onze servicegedachte dat we onze klanten nu een totaalpakket kunnen aanbieden."

Paradigit zal in eerste instantie het Vodafone mobiel breedband USB modem gaan verkopen, zowel in de prepaid als de postpaid versie. Het USB modem is een 'plug and play' apparaatje dat alleen een vrije usb-poort nodig heeft om een mobiele breedband verbinding op te zetten. Vodafone biedt zijn gebruikers altijd de snelste netwerk-verbinding die op die lokatie beschikbaar is. Vodafone's mobiel breedband netwerk biedt in ruim 90% van Nederland een downloadsnelheid van 1.8 Mbit/s, op veel plaatsen is dit zelfs al 3.6 Mbit/s. Vodafone bouwt voortdurend aan de verdere verfijning en verbetering van haar netwerken. Kijk voor tarieven en abonnementen op vodafone.nl/mobielbreedband.

/ / / / / / / / / / / / /
Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 232 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 40 landen.

Over Paradigit
De Paradigit Groep is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs. Paradigit stelt zich als doel om optimale klanttevredenheid te realiseren door haar eindgebruikers uitstekend te adviseren over en te bedienen met kwaliteitsproducten, voorzien van levenslange ondersteuning. De Paradigit Groep kent een omzet van ruim 100 miljoen euro, verkoopt meer dan 100.000 systemen en notebooks per jaar en heeft daarmee een marktaandeel van ruim 4%. Bij de Paradigit Groep zijn 400+ medewerkers in dienst. Paradigit Retail levert een uitgebreid assortiment systemen, componenten en randapparatuur in 18 winkels verspreid over Nederland.