Gemeente Teylingen

2007?

Wie wint de sportprijs Teylingen 2007?

22 oktober 2007

PERSBERICHT 19 oktober 2007 - De gemeente Teylingen is op zoek naar kandidaten voor de "sportprijs Teylingen 2007". Met het uitreiken van deze sportprijs wil het gemeentebestuur aandacht besteden aan sporters die een bijzondere prestatie hebben geleverd en daarmee de gemeente Teylingen op de kaart zetten.

Een onafhankelijke jury maakt een keuze uit alle nominaties en draagt één sporter of sportploeg uit de drie kernen voor aan het college van Burgemeester en Wethouders.

Wie komen in aanmerking voor de sportprijs Teylingen 2007?

Voor de prijs kunnen in principe de volgende personen in aanmerking komen:


* een sporter of sportster uit de gemeente Teylingen, die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd;

* een team of vereniging uit de gemeente Teylingen, dat op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd. Hierbij is het niet perse noodzakelijk dat alle sporters afkomstig zijn uit de gemeente Teylingen.

Het gemeentebestuur roept alle inwoners en verenigingen op kandidaten voor te dragen voor de "sportprijs Teylingen 2007". Een voordracht moet door tenminste drie inwoners worden ondersteund.

Voordracht kandidaten vóór 16 november

Voordragen van een kandidaat kan via een speciaal `voordrachtsformulier'. Dit formulier is via deze link in te vullen. Het formulier is ook af te halen bij de receptie van het gemeentekantoor in Sassenheim of het bestuurscentrum in Voorhout. Ingevulde formulier moeten vóór 16 november aanstaande teruggestuurd zijn naar de gemeente Teylingen, postbus 149, 2215 ZJ Voorhout onder vermelding van "sportprijs 2007".

Prijsuitreiking

Tijdens de nieuwjaarsreceptie 2008 reikt wethouder Welzijn en Sport, Wim Hollart, de wisseltrofee uit aan de winnaar(s). De wisseltrofee is een beeld dat vervaardigd is door de beeldhouwer Fons Versluijs.