Gemeente Alkemade


Werkzaamheden speelvoorzieningen


16-10-2007

In het najaar van 2007 worden de volgende speelvoorzieningen in de gemeente Alkemade vernieuwd of aangepast:

Roelofarendsveen


* Op 18 en 19 oktober 2007 plaatst de gemeente op het grasveld aan de Nicolaas Beetslaan/Brederolaan in Roelofarendsveen een klim-klauter combinatietoestel met glijbaan en een vuilniswagen. Als valdempende ondergrond wordt houtschors aangebracht. Voorlopig blijven de twee oude speeltoestellen, een kleuterwip en het speelhuisje nog op de speelvoorziening aan de Sotaweg staan.


* Op 26 september 2007 vond een informatieavond plaats over de speelvoorzieningen Gooiland en Lupinestraat in Roelofarendsveen. De aanwezige bewoners kozen er gezamenlijk voor de speelvoorziening van het Gooiland opnieuw in te richten voor kinderen van 0-12 jaar. Er komen een hogere klim-klautercombinatie Brielle, een tafeltennistafel en voor de peuters een nieuw speelhuisje. Op de speelplaats aan de Lupinestaat komt een nieuwe speelcombinatie met glijbaantje voor de kleinere kinderen. De springbokpalen aan het Schieland worden verplaatst. De aanwezige wijkbeheerder kreeg ook veel vragen over het groen en de bestrating. Een verslag van deze bijeenkomst wordt binnenkort op deze website geplaatst.

Oude Wetering


* De houten Torenvalk speelcombinatie met glijbaan op de speelplaats achter de Grundel wordt wegens houtrot vervangen. Hiervoor in de plaats komt een nieuw combinatietoestel Brielle. Onder dit toestel worden rubbertegels gelegd.

Wanneer de werkzaamheden aan het Gooiland, Lupinestraat en Grundel plaatsvinden, hangt af van de levertijden van de bestelde toestellen. In het Witte Weekblad wordt aangekondigd wanneer de werkzaamheden starten.

FRAME: HoofdMenu
FRAME: SubEnContent

Gemeentelogo, hoofdcategorieen en een aantal vaste items als zoeken, home, sitemap
Subnavigatie en Content