Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Tonden - Schennispleger                                   |
Een onbekend gebleven man heeft zondagmiddag 21 oktober in Tonden zijn geslachtsdeel getoond aan een 11-jarig meisje en gevraagd of zij een lift wilde. Het meisje is er snel vandoor gefietst. De politie is een onderzoek gestart.

Het meisje fietste tussen 13.30 en 14.00 uur op de Hallsedijk richting Hall. Zij zag een man bij en groen/blauwe stationwagen staan, die vervolgens in de auto stapte en naar het kruispunt Hallsedijk/Voorstondensestraat reed. De man parkeerde de auto bij de kruising en stapte uit. Toen het meisje voorbij fietste, toonde de man zijn geslachtsdeel en vroeg of zij een lift wilde. Het meisje is snel doorgefietst. De man is vervolgens weggereden via de Voorstondensestraat in de richting van Zutphen. Het gaat om een blanke man met bruin/blond kort haar. Hij droeg een zwarte jas tot op de knie en reed in blauw/groene stationwagen. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar tips en getuigen. Men kan bellen naar 0900 8844.

|     |Wilp - Diefstal paardentrailer                            |
Vanaf de parkeerplaats bij de ponyclub aan de Kneuterstraat in Wilp werd zondag 21 oktober een paardentrailer weggenomen.

De diefstal moet gebeurd zijn tussen 13.30 uur en 16.00 uur. De zwarte dubbelassige trailer was gekoppeld achter een wit Mercedes busje. De trailer staat inmiddels internationaal gesignaleerd als zijnde gestolen.

|     |Zuthpen - Aanhouding na inbraak                           |
De politie in Zutphen heeft zondag 21 oktober een 23-jarige Zutphense aangehouden op verdenking van inbraak in een kapperszaak aan de Beukerstraat in Zutphen. Zij werd in verband met het onderzoek ingesloten.

Bij de politie werd rond 06.45 uur gemeld dat er twee personen zouden inbreken in de kapperszaak. Medewerkers van een horecagelegenheid tegenover de zaak hadden de 23-jarige Zutphense weten staande te houden. De tweede persoon, een kale man met een bruine leren jas wist te ontkomen. De gewaarschuwde politie heeft de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zij werd in verband met het onderzoek ingesloten. Van de kapperszaak werd een ruit geforceerd. Er werd niets weggenomen.

EINDE BERICHTEN


---


---


---

---- --