Voedingcentrum


Nieuwe Smak over lekker eten en bewegen in de winter Smak winter 2007

22 oktober 2007

Hoe lang mogen kinderen tv kijken of achter de pc? Wat geef je ze mee voor in de pauze? Hoe slecht is suiker nu echt? Dat zijn enkele praktische vragen die in de nieuwste Smak beantwoord worden. Opnieuw een âmust haveâ voor elke ouder met kinderen van 1 tot 8 jaar!

Gezond eten en bewegen met kinderen is niet altijd eenvoudig. Smak - het eerlijkste blad over gezond eten en bewegen met kinderen - biedt praktische handvatten en oplossingen om een gezonde levensstijl aantrekkelijker en gemakkelijker te maken. Dit winternummer geeft bijvoorbeeld lekkere recepten voor pastamaaltijden vol groente, verantwoorde traktatieideeën en âfeestârecepten, en tips om te voorkomen dat kinderen te dik worden.

Uiteraard is er ook ruim aandacht voor bewegen. Zo gaat het blad in op de rol van televisie en computer, vertelt Jaap Stam over zijn voetbalcarrière en is er een artikel over allerlei leuke beweegspelletjes. Ook beantwoordt dit nummer de meestgestelde vragen over buikgriep.

Smak wordt uitgegeven door het Voedingscentrum en wordt gratis verspreid. Het winternummer is gratis verkrijgbaar bij het consultatiebureau of het schoolgezondheidsteam. Kunt u daar geen exemplaar bemachtigen? Dan kunt u Smak ook bestellen.