Wegener NV

Niet voor vrijgave, publicatie of distributie, noch geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Australië, Japan, Italië of Canada.

Dit is een gezamenlijk persbericht van Koninklijke Wegener N.V. en Mecom Group plc ingevolge artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Apeldoorn, Nederland en Londen, Verenigd Koninkrijk - 22 oktober 2007

MECOM GROUP PLC - UPDATE AANTAL AANGEMELDE AANDELEN ONDER HET AANBEVOLEN OPENBAAR BOD OP ALLE UITSTAANDE (CERTIFICATEN VAN) GEWONE AANDELEN IN HET GEPLAATSTE KAPITAAL VAN KONINKLIJKE WEGENER N.V.

Onder verwijzing naar de persberichten van 8 mei 2007, 16 mei 2007, 7 juni 2007, 18 juli 2007, 16 augustus 2007, 21 augustus 2007, 28 augustus 2007, 11 september 2007 en 5 oktober 2007, kondigen Mecom Group plc ("Mecom") en Koninklijke Wegener N.V. ("Wegener") gezamenlijk aan dat 11.194.147 uitstaande (certificaten van) gewone aandelen in het geplaatste kapitaal van Wegener (de "Aandelen") zijn aangemeld onder het aanbevolen openbaar bod van Mecom op alle Aandelen in Wegener (het "Bod"). Samen met de 27.625.340 door Mecom zelf gehouden Aandelen vertegenwoordigen deze Aandelen 86,56% van het totale aantal geplaatste en uitstaande Aandelen.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit heeft nog geen besluit tot goedkeuring genomen ten aanzien van de voorgenomen concentratie tussen Mecom en Wegener. Goedkeuring wordt verwacht rond 24 oktober 2007. Verwezen wordt naar hoofdstuk 5.8 van het biedingsbericht gedateerd 28 augustus 2007 (het "Biedingsbericht").

Mecom zal uiterlijk op vrijdag 26 oktober 2007 bekend maken of het Bod gestand zal worden gedaan.

Beperkingen

Dit persbericht bevat geen aanbod tot aankoop of verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop of verkoop van enige effecten in het kapitaal van Wegener. De bijzonderheden van het Bod zijn uiteengezet in het Biedingsbericht.

Dit persbericht bevat geen aanbod tot aankoop of verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop of verkoop van enige aandelen of andere effecten in het kapitaal van Mecom en hierop mag niet worden afgegaan, geheel of gedeeltelijk, in verband met het sluiten van enige overeenkomst terzake. Dit persbericht is geen prospectus en aandeelhouders dienen geen aandelen in Mecom te nemen anders dan op basis van informatie in het prospectus dat door Mecom is uitgegeven in verband met het Bod ("het Prospectus") en het Biedingsbericht.

Dit persbericht bevat in het bijzonder geen aanbod tot aankoop of verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop of verkoop van enige aandelen in het kapitaal van Mecom aan enige persoon in enige jurisdictie waar zo'n aanbod, uitnodiging of verkoop onwettig zou zijn en derhalve dienen personen die dit persbericht ontvangen zich op de hoogte te stellen van mogelijk van toepassing zijnde wet- en regelgeving in hun jurisdictie en deze in acht te nemen. In het bijzonder dient dit persbericht niet vanuit of in de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië, Italië of Japan te worden verspreid.


---- --