Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Vier jongens aangehouden na vernielen auto

Blaricum, 22-10-2007 o De politie heeft vrijdag 19 oktober vier jongens aangehouden in verband met het vernielen van een auto. De jongens zijn vermoedelijk ook verantwoordelijk voor meerdere vernielingen aan autos in Blaricum. De politie Gooi en Vechtstreek vraagt Blaricummers die schade aan hun auto hebben ontdekt en dit nog niet gemeld hebben, dit alsnog te doen
In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 oktober kwam rond 05.00 uur een melding binnen van een buurtbewoner dat een auto werd vernield op de Hoofdweg in Blaricum. Een onderzoek in de omgeving werd ingesteld en een groepje jongeren werd ontdekt. De jongeren gingen er bij het zien van de politie vandoor; één jongen kon worden aangehouden. Later op de dag werden ook de andere jongeren aangehouden. Het gaat om vier jongens uit Huizen van 16 jaar oud. Hun zaak wordt besproken in het casusoverleg.
De politie heeft al meerdere aangiftes ontvangen van verschillende locaties in Blaricum. Ook vraagt de politie Blaricummers die schade aan hun auto hebben ontdekt en dit nog niet gemeld hebben, dit alsnog te doen.