Ingezonden persbericht


Op zaterdag 20 oktober heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van de Nederlandse OntwerpWedstrijd (NOW) en "Marc Lange" uit Alkmaar is in de prijzen gevallen!!! (zie bijgesloten persbericht).

De Nederlandse OntwerpWedstrijd (NOW) wordt georganiseerd door de Vereniging Goud- en Zilversmeden en is uitgeschreven naar alle goud- en zilversmeden in Nederland en naar laatstejaars studenten van de Vakschool in Schoonhoven. Het thema van de wedstrijd is Cocktail Party, vandaar dat de wedstrijd is afgesloten met een grootse cocktailparty. Deze cocktailparty vond plaats op zaterdag 20 oktober in Orangerie Elswout te Overveen. De presentatie van de avond was in handen van Coco de Meyere, de styling van de sieradenshow is gedaan door Emilie Bouwman van Favourite.

De eerste prijs betreft deelname aan "Juwelen in het Amstel 2008"

Dit is een prijsuitreiking waar bekendheid aan moet worden gegeven. Het is heel groots binnen onze branche om zo'n prijs te winnen. Goudsmeden is een vak wat nog steeds op ambachtelijke wijze word gedaan. Het mooiste van de prijswinnaar is dat hij de nieuwste technieken binnen een ambachtelijk vak weet te gebruiken bij vervaardiging.

Bestuurslid VGZ

Marijke Mul

023-5 317 277

Gierstraat 67

2011 GB Haarlem

023-5 317 277

info@marijkemul.nl

www.goudsmeden.nl