Gemeente Sint-Michielsgelstel


Inventarisatie(formulieren) bestemmingsplan buitengebied

dinsdag 23 oktober 2007

De gemeente Sint-Michielsgestel werkt samen met het adviesbureau BRO aan een nieuw bestemmingsplan Buitengebied. Voor het opstellen van een dergelijk plan is inzicht nodig in de huidige situatie ter plekke en wat de plannen voor de toekomst zijn. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor burgerwoningen.

Deze inventarisatie is zo belangrijk omdat de gemeente op een zorgvuldige manier - in overleg met de burgers, agrariërs en andere ondernemers - een passende bestemming aan de percelen wil geven. Om deze gegevens te verkrijgen is naar alle adressen in het buitengebied een inventarisatieformulier gestuurd.

Dit betekent niet dat de ideeën uit de inventarisatie onverkort worden vertaald naar een bestemmingsplan. De toekomstwensen worden beoordeeld op het moment dat het nieuwe beleid is vastgesteld in de Nota van Uitgangspunten en de inventarisatie is afgerond. Verwacht wordt dat dit in het voorjaar van 2008 gereed is. Op dit moment ontbreekt namelijk een toetsingskader dat verder reikt dan het huidige bestemmingsplan.

Als u van mening bent dat u ten onrechte geen inventarisatieformulier heeft ontvangen, kunt u het inventarisatieformulier downloaden. U kunt ook op dinsdag en donderdag contact opnemen met mevrouw R. van de Ven via telefoonnummer (073) 553 11 45 of per e-mail: r.ven@sint-michielsgestel.nl.

Inventarisatieformulier

---