BedrijfsautoRAI

250ste Scania voor Post-Kogeko

(10/22/2007)
Post-Kogeko Logistics, gevestigd in het Zuid-Hollandse Maasdijk, heeft de 250^ste Scania in haar wagenpark in gebruik genomen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een voortvarende ontwikkeling doorgemaakt. Dit wordt met name geïllustreerd door het feit dat, na de levering van de eerste Scania in 1998, nu reeds de 250^ste afgeleverd kon worden.
Scania nummer 250 is een trekker voorzien van een Highline cabine en een 380 pk/280 kW sterke 12 liter motor Euro 4 zonder AdBlue. Alle voertuigen zijn tevens uitgerust met Scania Opticruise, het computergestuurde schakelsysteem. De belangrijkste overweging om wederom voor Scania te kiezen waren de lage operationele kosten en de betrouwbaarheid. De nieuwe Scania is afgeleverd door Scania Maasdijk.

Post-Kogeko Logistics levert haar klanten een compleet programma aan logistieke diensten. Het bedrijf is gespecialiseerd in koel-/vriesexpeditie, trailertransport, contract- en fijnmazige distributie en zeecontainertransport. Het bedrijf werkt met 430 medewerkers en heeft dagelijks bijna 300 eigen auto's op de weg. Op haar terreinen in Maasdijk en Ridderkerk beschikt het bedrijf over ruime op- en overslagfaciliteiten, eigen werkplaatsen en moderne wasstraten, dus duidelijk âmore than wheelsâ.

De nieuwe trucks zullen met name worden ingezet in het vervoer van zeecontainers en in de fijnmazige distributie.