Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 22 oktober 2007

Orange Business Services introduceert IP VPN Protected

Geïntegreerde kostenefficiënte managed service beveiligt filialen en vergelegen kantoren

Orange Business Services introduceert IP VPN Protected, een nieuwe beveiligingsfunctie die is geïntegreerd in de Cisco Integrated Service Router. De oplossing omvat een firewall en preventiesysteem tegen indringers en is wereldwijd beschikbaar.

Tegenwoordig is het voor bedrijven gebruikelijk om hun netwerk open stellen voor externe gebruikers, zoals mobiele werknemers, werknemers op ver weg gelegen locaties, business- partners en klanten. Deze flexibiliteit vereist een overeenkomstig niveau van beveiliging. Bij veel werknemers is daarnaast de grens tussen werk en privé niet meer zo scherp te trekken. Veel werknemers werken thuis, maar gebruiken hun bedrijfscomputer ook voor privé-zaken. Deze manier van werken levert nieuwe problemen op voor de beveiliging van netwerken. IP VPN Protected biedt een oplossing voor dit probleem.

IP VPN Protected biedt gebruikers vier belangrijke voordelen:
* Doeltreffende beveiliging: IP VPN Protected bestaat uit doeltreffende beveiligingsfuncties zoals een tweerichtingsfirewall en een systeem voor preventie tegen indringers (IPS) dat bescherming biedt tegen interne- en externe bedreigingen.
* Lage kosten: beveiligde gegevensoverdracht tussen verschillende vestigingen blijft betaalbaar. De prijsstructuur is gebaseerd op de installatiekosten plus een maandelijkse bijdrage.
* Ingebouwde eenvoud: de firewall en het systeem voor inbraakpreventie zijn gebaseerd op de functies van de Cisco Integrated Service Router (IOS). Er zijn geen aanvullende medewerkers of apparatuur nodig. De beveiliging is geïntegreerd in de netwerkdiensten van Orange Business Services, waaronder IP VPN, Internet Direct en Small Office Services en neemt de Service Level Agreements (SLA s) over die de klant selecteert. Bij een aanval reageert de functie automatisch en blijft net zolang actief als nodig. Het beveiligingsbeleid kan per vestiging geïndividualiseerd worden om tegemoet te komen aan specifieke behoeften.
* Beheerde dienstverlening: Orange Business Services beheert IP VPN Protected door het leveren van de firewall en preventie tegen indringers en deze te onderhouden en ondersteunen. De klant definieert het beveiligingsbeleid met flexibele en aanpasbare filterdefinities in de firewall. De definities kunnen voor het hele bedrijf gedefinieerd worden of per vestiging. De preventie tegen indringers inspecteert het inkomende en uitgaande verkeer en blokkeert elke beweging die een gevaar vormt, zoals een virus dat van een externe computer gedownload is en het intranet probeert binnen te dringen.

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt sinds 1 juni 2006 de zakelijke communicatieoplossingen en diensten van de France Telecom Group. Eerder werden die vertegenwoordigd door de verschillende merken van France Telecom, waaronder Equant.

De portfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services. Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun productiviteit te verbeteren. Orange Business Services heeft vestigingen in 166 landen en heeft klanten in 220 landen. Meer informatie is beschikbaar via www.mnc.orange-business.com.

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Bas Lepelaars, Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 77
E-mail: bas.lepelaars@orange-ftgroup.com

Website: http://www.mnc.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com