Ingezonden persbericht


Persbericht

Agresso Wholesale geeft Princess direct inzicht in wereldwijde bedrijfsvoering

~ bedrijfsprocessen niet gehinderd tijdens implementatie ~

Sliedrecht, Nederland 22 oktober 2007 Princess Household Appliances, s werelds grootste aanbieder van chromen klein huishoudelijke producten, heeft Agresso Wholesale van Unit 4 Agresso geselecteerd als zijn ERP-systeem. Hiermee synchroniseert Princess zijn bedrijfsvoering in de verschillende vestigingen in Nederland, België en China. Deze synchronisatie is noodzakelijk om de verdere groei van het bedrijf mogelijk te maken.

Met Agresso Wholesale is ook de logistieke en administratieve afhandeling van inkooporders geoptimaliseerd. Princess heeft nu een totaaloverzicht van alle relevante gegevens om op een flexibele manier de juiste producten aan de juiste klanten te leveren. Daarnaast kunnen diverse bestelscenario s worden doorlopen voor optimalisatie van het bestelproces.

We hebben gekozen voor Agresso Wholesale omdat veel van onze dagelijkse handelingen in de software zijn verwerkt. Als er iets verandert dan is dit betrekkelijk eenvoudig in de software te wijzigen , aldus Joost Gielen, algemeen directeur van Princess. Voordeel hiervan is dat de hoeveelheid maatwerk tot een minimum wordt beperkt. Verder is het voor ons heel belangrijk dat de bedrijfsprocessen geen merkbare hinder ondervinden tijdens de implementatie van Agresso Wholesale. Dit is gelukt, er hebben zich bijvoorbeeld geen bevoorradingsproblemen voorgedaan.

Overigens verandert onze manier van werken niet door het nieuwe ERP-systeem , benadrukt Gielen. Ondanks de toegenomen mogelijkheden blijven we met voorraadlijsten werken die we elke dag uitdraaien. Deze werkwijze is immers een bewezen succes. Onze klanten hechten er waarde aan. Hieruit blijkt dat het ERP-pakket zich aan ons aanpast en dat wij ons niet hoeven aanpassen aan het systeem.

(259 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware voor dienstverlenende bedrijven en instellingen. Met vestigingen in 10 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2006 een omzet van ¬ 237 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Ultimo 2006 had Unit 4 Agresso 2.760 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS Global Public Relations: Cathelijne van den Bosch/Yvonne van Bokhoven
Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Email: cathelijnev/yvonnev@lewispr.com
Web: www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com