Ingezonden persbericht


UITNODIGING PERS: Seminar - 'Elektronisch factureren' Maandag 22 oktober 2007 Media Plaza, Jaarbeurs te Utrecht

UTRECHT - Het elektronisch versturen van rekeningen bespaart papier en verzendkosten, maar maakt vooral de verwerking en archivering een stuk makkelijker. De belangrijkste voordelen zijn toenemende efficiëntie, kostenbesparing en het feit dat klanten sneller betalen.

Het seminar 'Elektronisch factureren' oftewel E-facturatie is bedoeld om meer 'awareness' binnen het MKB te creëren en de ondernemers daarbij wegwijs te maken in de praktische bijkomstigheden, wetten en regels rondom E-facturatie.

Welke thema's kunt u tijdens het seminar verwachten? > Hoe ziet het E-facturatie landschap eruit?
> Wat zijn de (on)mogelijkheden op het gebied van E-facturatie? > Wat zijn kritieke succesfactoren rondom E-facturatie? > Implementatie, samenwerkingsverbanden en ROI op het gebied van E-facturatie? > Hoe is de wet en regelgeving geregeld?

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.mediaplaza.nl/seminar/factureren. Heeft u interesse om aanwezig te zijn? Neemt u dan contact op met Astrid Wind op tel. 030-2914133 of Astrid.Wind@mediaplaza.nl.

Over Media Plaza

Media Plaza is een onafhankelijk netwerkcentrum dat het bedrijfsleven en de overheid stimuleert om ICT toe te passen ten behoeve van innovatie, efficiency en rendement. Dit gebeurt door fysieke en virtuele voorlichting, kennisoverdracht, (interactieve) programma's, trainingen en seminars aan meer dan 40.000 managers per jaar. Surf voor meer informatie naar www.mediaplaza.nl.

__________________________________________________Einde persbericht__________

Noot voor de redactie,