Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hemelrijk trakteert op circus

Volkel- september 2007

Nog even en de Herfstvakantie staat weer voor de deur. Bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel is het dan extra gezellig, want van maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober trakteert het park iedere dag op het leukste kindercircus van de Benelux: Circus Bavaria!

Het is alweer voor het achtste jaar op rij dat het Belgische Circus Bavaria, onder leiding van Bart de Vrind, zijn tenten zal opzetten op het grote voetbalveld van BillyBird Park Hemelrijk. Desondanks blijft het circus een publiekstrekker van jewelste, dat zich ieder jaar weer mag verheugen op vele bezoekers uit het hele land. Ze brengen niet alleen traditioneel circusvermaak met clowns, jongleurs en acrobaten, maar ook aandoenlijke dierenacts met slimme kamelen, eigenwijze paarden en andere vreemde vogels. Deze vrolijke show steelt ieders hart, jong of oud. Bij binnenkomst in het park ontvangen bezoekers een gratis ticket voor de eerstvolgende beschikbare show. Er worden vier voorstellingen per dag gegeven (11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur) en een voorstelling duurt ongeveer `n uur.

Maar er is nog meer te beleven bij Hemelrijk in de Herfstvakantie: op maandag t/m vrijdag zijn er ook nog iedere middag spannende voorstellingen in het knusse Poppentheater van het park. Kortom, spelen, circus én poppentheater... dat belooft een indrukwekkende dag!

RESERVEREN
Toegang tot het circus (en het Poppentheater) is bij de entreeprijs van het park inbegrepen, maar wees er op tijd bij want vol = vol. Vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren is het ook mogelijk om kaartjes voor het circus tot daags voor de voorstelling tegen een kleine vergoeding ( 2,50 per stuk)

op te halen bij de Receptie van Hemelrijk. Dit heeft als belangrijk voordeel dat u zelf de door u gewenste dag en het tijdstip van de voorstelling bepaalt en verzekerd bent van een plaats. Wanneer u niet reserveert, betaalt u alleen de toegangsprijs voor het park en niets extra voor het circus. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u in dat geval wel aan om tijdig aanwezig te zijn in het park.

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de overweldigende klimberg Hemelaya, bungee-trampolines en de bootjesglijbaan Splash. Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs in oktober (Trekvogeltarief) bedraagt 7,50 per persoon.

Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie kunt u de infolijn: (0413) 272987 of www.billybird.nl raadplegen.



Ingezonden persbericht