Gemeente Tiel


Rioolwerkzaamheden St. Agnietenstraat

Uit onderzoek is gebleken dat het riool in de St. Agnietenstraat toe is aan onderhoud. Het betreft het gedeelte tussen de Westluidensestraat en het Korenbeursplein. Tegenwoordig is het mogelijk om het bestaande riool door middel van 'relining' te voorzien van een nieuwe binnenwand. Hiervoor hoeft de weg niet opgebroken te worden. Binnenkort zal de aannemer Insituform uit Zoetermeer het riool van een nieuwe binnenwand gaan voorzien.

Werkzaamheden
Om deze methode goed te kunnen uitvoeren moet de aannemer een werkterrein inrichten op de St. Agnietenstraat. Doorgaand verkeer kan enige verkeershinder ondervinden tijdens deze werkzaamheden. Op maandag 22 en dinsdag 23 oktober gaat de aannemer van start met het inspecteren en inmeten van het riool ter voorbereiding op het werk. Op maandag 12 t/m woensdag 14 november wordt het riool gerenoveerd.

Geen doorgaand verkeer
Tijdens de hierbovengenoemde werkzaamheden wordt er een omleidingsroute ingesteld voor het doorgaande auto- en fietsverkeer. Voor bestemmingsverkeer (personenauto's) blijven alle panden bereikbaar. Tijdens het inspecteren en inmeten (22 en 23 oktober) is de St. Agnietenstraat alleen overdag afgesloten tussen 7.00 en 20.00 uur. De herstelwerkzaamheden starten op 12 november. De St. Agnietenstraat is dan vanaf 7.00 uur afgesloten. De afsluiting blijft in stand t/m 31 oktober (ook 's nachts).

Aandachtspunten
Tijdens het uitharden van de nieuwe binnenwand kan er een 'plastic' geur vrijkomen. Dit is normaal en niet schadelijk. De aannemer zal deze overlast tot een minimum beperken.

Contact
Voor meer informatie over de werkzaamheden en/of vragen kunt u contact opnemen met de heer M. Rampen telefoonnummer: (0344) 63 73 57 of e-mailen naar : mrampen@tiel.nl.
Tijdens de uitvoering van het werk wordt er toezicht gehouden door M. Aghaddar van de Gemeente Tiel, hij is te bereiken op telefoonnummer (06) 18 30 49 37.

Adresgegevens
Bezoekadres: Achterweg 2, 4001 MV Tiel
Postadres: Postbus 6325, 4000 HH Tiel

Laatst bijgewerkt: 12 oktober 2007