Ingezonden persbericht


Persbericht

Doetinchem, 22 oktober 2007

Nieuwe online managementgame met jonge boeren

Boerenwebsite start Boerderij Uitdaging

De boerenwebsite Boerderij.nl is gestart met een nieuw initatief: de Boerderij Uitdaging. Zes jonge boeren en boerinnen staan in de startblokken voor deze ondernemersuitdaging. Tijdens deze online game worden hun ondernemerskennis en - vaardigheden getest.

De wedstrijd duurt in totaal acht weken en is van minuut tot minuut te volgen. Op elke werkdag verschijnt een nieuwe opdracht op Boerderij.nl, waar niet alleen de zes deelnemers, maar ook de bezoekers aan mee kunnen doen. Zij kunnen tevens op hun favoriet stemmen. De opdrachten gaan over typische boerendilemma's als rendementsverbetering, bedrijfsontwikkeling en vaktechniek. De zes deelnemers (drie boeren en drie boerinnen) zijn opvolger met agrarische bedrijven in verschillende sectoren. Ze zijn in de leeftijd van 18 tot 32 jaar.

Een deskundige jury van Boerderij.nl bepaalt wie van de zes de beste deelnemer is. Elke week is er een weekwinnaar en na acht weken een eindwinnaar. Deze wint een volledig verzorgde reis voor twee personen naar Canada.



Ingezonden persbericht