Autonomy Virage wint `2007 Partners in Innovation award' van LogicaCMG


NIEUWEGEIN, 20071022 -- Autonomy Virage heeft de `2007 Partners in Innovation award' ontvangen uit handen van LogicaCMG. Deze award wordt toegekend aan technologiebedrijven met de meest innovatieve ICT-oplossingen. Autonomy Virage ontvangt deze award voor haar softwaresuite voor rich media management en beveiliging. Dankzij deze prijs heeft Virage toegang tot de internationale middelen van LogicaCMG, zoals ondersteuning bij de marktbenadering.

Autonomy Virage analyseert, codeert en indexeert beeld- en geluidsmateriaal afkomstig uit diverse bronnen. De oplossingen van Virage voor rich media management en intelligente videoanalyse verbinden de technologieën die worden ingezet door multimedia-, beveiliging- en infrastructuurspecialisten. Met Virage is het bijvoorbeeld mogelijk om televisieprogramma's volledig te doorzoeken en toegankelijk te maken via IPTV. Daarnaast is het mogelijk om met Virage complexe beveiligingsystemen te leveren en beheren.

Kevin Duffey, director sales en marketing bij LogicaCMG: "Met name in de ICT-branche staat innoveren hoog op de agenda. Echter, innovaties zijn alleen succesvol als ze op de juiste manier in de markt worden gezet en daadwerkelijk voordelen bieden voor een bedrijf of gebruiker. Met het uitreiken van deze award zorgen wij ervoor dat meerdere bedrijven van dit soort innovaties gebruik kunnen maken."

De oplossingen van Virage worden nu versneld ingezet bij een aantal van LogicaCMG's belangrijkste klanten voor het behalen van kennismanagement-, compliance- en beveiligingsdoelstellingen. Het uiteindelijke doel is het leveren van businessinnovaties aan de klanten van LogicaCMG en het uitbreiden van Autonomy Virage naar nieuwe markten.





Autonomy