HOC Opleiding & Training verwelkomd 35.000ste heftruckcursist


ZUIDLAREN, 20071022 -- De heer L. Potze uit Ter Apel was afgelopen donderdag de 35.000ste cursist die een cursus "Veilig werken met de Heftruck" heeft gevolgd bij HOC Opleiding & Training. De heer Potze is werkzaam bij Avebe die iedere 5 jaar haar werknemers een opfriscursus laat volgen. De heer L. Leutscher, opleiding coördinator bij de Avebe, onderstreept het belang van een opfriscursus. "In het verleden zijn er toch enkele ernstige ongelukken gebeurd met heftrucks en als bedrijf doe je er alles aan om dit te voorkomen".

HOC Opleiding & Training uit Zuidlaren is sinds de start in 1992 uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf op het gebied van veiligheid, transport en logistiek. In het opleidingscentrum in Zuidlaren worden dagelijks heftruckchauffeurs opgeleid, hetgeen uniek is in Nederland.
Naast de opleidingen voor heftruckchauffeurs is HOC specialist op het gebied van Autolaadkranen, hijsen, hoogwerkers en afzetsystemen voor containers.
Hilda Bolhuis, directeur van HOC Opleiding & Training, bood de heer L. Potze een cadeaubon en een bos bloemen aan. Ook de heer H. Leutscher werd als opdrachtgever in de bloemetjes gezet.





Hilda Bolhuis