Interior Consult en GLAHCO tekenen contract Golden Tulip Hotel, Accra


NIEUW-VENNEP, 20071022 -- Nieuw-Vennep, 22 oktober 2007 - Interior Consult, het interior designbedrijf van de Hospitality Circle Group, verkrijgt het design contract voor de renovatie van het Golden Tulip Hotel in Accra, Ghana.

Golden Tulip Accra is een first grade Business Hotel in Afrikaanse stijl met 234 superior kamers en centraal gelegen in het zakendistrict van Accra. Het hotel biedt zowel diverse business- als relax faciliteiten waaronder een lounge, een a la carte restaurant, een zwembad bar, verscheidene vergaderzalen tot 300 personen en een casino. Golden Tulip Accra staat in een weidse omgeving, omringd door tropische tuinen, ideaal voor business en leisure gasten.

De heer Edzo Bosma, directeur en eigenaar van de Hospitality Circle Group (HCG), is trots dat het bedrijf sinds de opening van Golden Tulip in 1990 verbonden is aan verschillende projecten. `Het nieuwe design zal absoluut de voorhoedepositie van dit unieke hotel versterken. Ik ben vol vertrouwen dat de hospitality industrie in Afrika de komende tien jaar een enorme groeispurt zal doormaken. En dat is een van de redenen dat de Hospitality Circle Group een blijvende support zal geven aan deze regio. We kijken er naar uit dat we in de aankomende jaren een toename van design- en bouwcontracten in Ghana kunnen realiseren."

Het design waarmee Interior Consult het contract heeft verkregen bestaat uit een restyling van de kamers, de chalets, de vergaderzalen en alle publieke ruimten. Met deze restyling wordt voldaan aan de internationale standaards van de Golden Tulip Hotels die zij verlangen voor hun gasten. Het design kenmerkt zich door de unieke ambiance die het uitstraalt, vermengd met een vleugje Afrikaanse invloeden.

Mr. Karmus, Managing Director van GLAHCO Hotels & Tourism Development Company Ltd. zegt: `We zijn verheugd over de samenwerking met Interior Consult. Eerder heeft Interior Consult bewezen dat het een professionele, internationaal georiënteerde design- en bouw bedrijf is. In de hospitality industrie die vandaag de dag geldt, heeft de hoteleigenaar zijn gasten internationale standaarden aan te bieden, maar wel met het thuisgevoel van het land en de omgeving. Ik ben ervan overtuigd dat de restyling van het Golden Tulip Hotel in Accra in goede handen is en zie er naar uit het project samen te volbrengen.'

Over Interior Consult
Interior Consult, onderdeel van de Hospitality Circle Group, is meer dan vijftien jaar een specialist in "turn-key" projectinrichting. Interior Consult assisteert hotels, restaurants, conferentie centra en de leisure markt vanaf de ontwikkelingsfase, het "conceptual design" tot en met de installatie, styling en oplevering. In haar portfolio rekent ze onder andere Bilderberg, Golden Tulip Hotels Inns & Resorts, Carlton, Regardz, Shell, Landal GreenParks, Autogrill, Zwitserleven en NH Hoteles.
Voor meer informatie: www.interior-consult.com


Over GLAHCO Hotels & Tourism Development Company Limited
GLAHCO Hotels and Tourism Development Company is een onderdeel van de Ghana Libyan Arab Holding Company, wat een joint venture is tussen de regering van Ghana en Libië. GLAHCO Hotels and Tourism Development Company investeert in (agro-)business en vastgoed in Ghana.





Ingezonden persbericht