Lancering TriggerMe.nl


Eerste biedingsronde van start

ROERMOND, 20071022 -- Sinds het online gaan van Triggerme.nl hebben talloze hypotheekvragers zich aangemeld bij Triggerme.nl. Op maandag 22 oktober a.s. gaat de eerste biedingsronde van start. Vanaf 09.00 uur kunnen hypotheekverstrekkers een rentebod uitbrengen. Over een week is bekend wie de laagste bieders zijn en wie het laagste rentebod hebben binnengehaald.

Triggerme.nl, de digitale marktplaats waarop hypotheekvragers en geldverstrekkers met elkaar in contact worden gebracht, is een nieuw en uniek hypotheekconcept op de Nederlandse geldmarkt. Het concept levert een win-winsituatie op met louter voordeel voor de betrokken partijen: het laagste rentebod voor de hypotheekvrager en voor de geldverstrekker een nieuwe klant op een presenteerblaadje.

Run op het laagste rentebod

De beide initiatiefnemers van TriggerMe zijn uiterst tevreden over de start van Triggerme.nl. Paul Vossen en Daniël Lippert: "Het aantal bezoekers en aanmeldingen op de website en de enthousiaste reacties heeft onze verwachting ruimschoots overtroffen. Het is nu aan de geldverstrekkers om te gaan bieden!"

Eerste biedingen van start

Op maandag 22 oktober a.s. om 09.00 uur 's morgens gaat de eerste biedingsronde van start. Hypotheekverstrekkers, banken en financiële instellingen kunnen dan gedurende een week een concreet rentebod doen op de hypotheekvraag van hypotheekvragers. Na een week komt de laagste bieder in het bezit van de adresgegevens van de hypotheekvrager. Om vervolgens snel ter zake te kunnen komen.

Tijd- en kostenbesparing

Op deze manier zorgt Triggerme.nl ervoor dat hypotheekshoppen definitief tot het verleden behoort. Na de termijn van een week tijd heeft de hypotheekvrager het laagste rentebod `in the pocket'. Kostbare werktijd of vrije tijd kan weer gewoon benut worden waar het voor bedoeld is.