Nieuw online reisburo Feel2Travel.nl


'S-HERTOGENBOSCH, 20071022 -- Na een jaar van ontwikkeling en verfijning wordt op 1 november 2007 de nieuwe reiswebsite Feel2Travel.nl officieel gelanceerd. Dit servicegerichte internetreisbureau is gespecialiseerd in sfeervolle culinaire en wellness hotelarrangementen en autoreizen op natuurbestemmingen.

Time to slow down.
Onder het motto `time to slow down' speelt Feel2Travel in op de groeiende behoefte om te ontsnappen aan de toenemende maatschappelijke druk. Vakantie is bij uitstek een tijd voor zingeving en verdieping, om dagelijkse zorgen los te laten en het eens lekker rustig aan te doen. In het hotel kan de gast uitgebreid dineren of genieten van weldadige wellness en in de directe omgeving proeven van natuur en cultuur. De hotels op www.feel2travel.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op sfeer, bijzonder karakter en rustige ligging. Zo is de consument zeker van een goed hotel in een mooie inspirerende omgeving om even los te komen van het 'druk-druk-druk' zijn en om samen `waardevolle langzame tijd' door te brengen.

Hotelarrangementen, autovakanties en winterreizen.
Feel2Travel presenteert zich als dè specialist in sfeervolle hotelarrangementen en ontspannen autoreizen in `groene vakantielanden'. De website www.feel2travel.nl is sinds een jaar actief en bij Feel2Travel is men zeer tevreden over de positieve reacties en de vele boekers en bezoekers. Een teken dat het concept aanslaat en voldoet in een behoefte. Met name de uitgebreide keuze culinaire en wellness arrangementen in sfeervolle karakterhotels en de uitgebalanceerde autorondreizen worden zeer gewaardeerd. De meeste hotels en sfeerarrangementen kunnen direct online uit beschikbaarheid worden gereserveerd. Het aanbod bestaat uit charmehotels in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Zwitserland en Frankrijk. Tevens biedt Feel2Travel een uitgebreid pakket zomer- en winterreizen naar Lapland en uitgestippelde autorondreizen op natuurbestemmingen in Engeland, Wales, Schotland, Ierland en Finland.

Full service internetreisbureau.
Autovakanties en autorondreizen kunnen ook op maat worden samengesteld. Alle hotels zijn dan vooraf gereserveerd. Naar wens kunnen ook overtochten, vluchten en autohuur in het reispakket worden opgenomen. Klanten ontvangen niet alleen een bevestiging per e-mail, maar krijgen tevens uitgebreide hotel- en reisdocumentatie per post thuisgestuurd. Met al deze diensten mag Feel2Travel zich met recht een servicegericht internetreisbureau noemen.

Gratis reisbemiddeling.
De reisbemiddeling van Feel2Travel is gratis. Klanten betalen geen extra kosten voor de geboden service. Offertes worden gratis op maat gemaakt en voor het boeken van een vakantie betaalt men alleen de reistarieven van de samenwerkende reisorganisator.

Uitgebalanceerde autoreizen.
Bij Feel2Travel houdt men er niet van te haasten, maar juist om het rustig aan te doen en intens te genieten van de omgeving. Daarom worden er uitgebalanceerde autorondreizen op natuur bestemmingen aangeboden waarbij er voldoende gelegenheid is het land of de streek op een relaxte manier te bekijken en te ervaren. Steeds is er tijd om ook eens rustig te kunnen uitslapen, verblijft men in een week minimaal een keer langer dan een nacht op dezelfde plaats en hoeft hooguit twee keer een grotere afstand te worden gereisd.

Kwaliteitskeurmerk Qshops.
Feel2Travel draagt het kwaliteitskeurmerk van Qshops. Alleen internetshops die volgens een gedragscode werken kunnen het keurmerk van QShops toegewezen krijgen. Zo weet de consument zeker dat de producten van goede kwaliteit zijn en reisboekingen en internetbetalingen veilig zijn.

RV 22.10.07





Feel2Travel