Sabel Communicatie start met nieuw bureau voor webcommunicatie: Isabel


UTRECHT, 20071022 -- Utrecht - 22 oktober 2007 - Sabel Communicatie start met een nieuw bureau onder de naam Isabel. Isabel richt zich op de ontwikkeling van digitale communicatiemiddelen. In plaats van de focus op techniek of vormgeving, helpt Isabel klanten hun communicatiedoelen te behalen.

Sabel Communicatie ziet bij organisaties een groeiende behoefte aan online middelen die daadwerkelijk bijdragen aan het succes van de organisatie. Met Isabel voorziet Sabel Communicatie in deze behoefte. Het bureau staat los van de activiteiten van Sabel Communicatie. Voor de technische kennis en software werkt Isabel samen met Procurios.

Focus op webcommunicatie
Isabel ontwikkelt websites vanuit de marketing- en communicatiedoelstellingen van haar klanten. De vragen en taken waarmee een bezoeker op een website komt, staan daarbij centraal. Met behulp van bezoekersonderzoek achterhaalt Isabel de wensen en behoeften van klanten en relaties en vertaalt dit naar de inhoud, structuur, vormgeving en functionaliteiten van een site. Met analyses van statistieken en conversieratio's waarborgt Isabel de effectiviteit.

Sabel Communicatie
Voor de webteksten werkt Isabel samen met Sabel Communicatie. Het bureau adviseert opdrachtgevers over hun taal en realiseert geschreven communicatieproducties, zoals: relatiemagazines, personeelsbladen, folders, brochures, advertenties en teksten voor websites, e-zines en e-mailnieuwsbrieven. Bij het bureau werken 22 tekstspecialisten. Sabel Communicatie werkt voor onder andere: Centrum Ondergronds Bouwen, Fortis, GTI, Inspectie Verkeer en Waterstaat, Joh. Enschedé, KLPD, ministerie van Economische Zaken, NedTrain, NS, ProRail, Rijkswaterstaat, de SER en Vodafone.

Procurios
De technische kennis binnen Isabel komt van Procurios. De softwareontwikkelaar bouwt al ruim vijf jaar innovatieve webbased-applicaties, zoals software voor relatiebeheer (CRM), financiële administratie, narrowcasting, marktonderzoek en e-ticketing. In de Skillcity top 20 van snelste ICT groeiers in Midden-Nederland 2007 behaalde Procurios onlangs nog de zesde positie. Procurios werkt voor onder andere: ChristenUnie, de Vereniging van Keurslagers, de Beroepsvereniging voor communicatie (Logeion) en New York Pizza.

Meer informatie
www.isabel.nl/hoera
www.isabel.nl





Floor van Riet