ATIM - als eerste opleider in Europa APICS-gecertificeerd


DEN BOSCH, 20071031 -- ATIM Logistieke Opleidingen in *s-Hertogenbosch is - als eerste opleider in Europa en als tweede ter wereld - gecontracteerd als Authorized Education Partner (AEP) van APICS, de Amerikaanse Association for Operations Management.

APICS is de grootste en belangrijkste vereniging op het gebied van operations management, waaronder productie-, voorraad- en material management.
Al sinds 1957 hebben particulieren en bedrijven vertrouwd op APICS voor wat betreft hun uitstekende trainingen, internationaal erkende diploma's, uitgebreide ondersteuning en het wereldwijde netwerk van deskundige industriële professionals.

Tijdens het congres in Denver, Colorado, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van APICS ontving René van Luxemburg, directeur van ATIM, op 22 oktober jl. het AEP-certificaat uit handen van Tracy Cheetham, Director of International Services van APICS.

Kwaliteit
Met deze certificering geeft APICS aan dat ATIM wordt gezien als volwaardig partner en dat het voldoet aan alle strenge criteria op het gebied van logistieke opleidingen.

René van Luxemburg is zeer verheugd over deze erkenning: "Na hun compliance audit in juli van dit jaar, waaruit bleek dat wij voldeden aan alle strenge eisen, ging het eigenlijk vanzelf.
Door deze nieuwe AEP-status is ATIM in staat om overal ter wereld bedrijven te steunen op het gebied van logistieke en productiebesturing."

Over ATIM
ATIM is groot geworden met opleidingen en met het implementeren en adviseren van ERP-systemen. ATIM Opleidingen is in Nederland marktleider op het gebied van APICS-opleidingen en heeft een zeer bekende naam in de logistieke wereld.
Deze opleidingen sluiten aan bij de andere activiteiten die ATIM in de markt zet, namelijk forecasting en demand management en detachering/advisering op het logistieke vlak.





ATIM