Draaijer & Partners zet zichzelf in nieuw jasje sterker in de markt


Specialist in huisvestingsvraagstukken en bouwprojecten steekt zich in een nieuw jasje en versterkt zich in marktgebieden voor de duurzame woon-, werk- en leefomgeving

GRONINGEN, BUNNIK, 20071022 -- Draaijer & Partners zet zich al ruim 12 jaar in om de ambities van haar opdrachtgevers te realiseren in de vorm van een duurzame woon-, werk- en leefomgeving. Het resultaat daarvan is terug te vinden op de nieuwe website www.draaijerpartners.nl. Daar kan men snel en overzichtelijk het actuele aanbod aan diensten en producten van Draaijer & Partners inzien. Met een nieuwe huisstijl - fris, kleurig en klaar voor de toekomst.

In de afgelopen maanden heeft het aantrekken van een vijftal senior adviseurs en managers de aanwezigheid van Draaijer & Partners in een aantal marktgebieden versterkt. Het verheugt ons zeer ze aan u voor te stellen:

Leo Visser versterkt per 1 augustus 2007 het segment Gezondheidszorg als senior adviseur Huisvesting & Vastgoed. Leo heeft als adviseur/manager ruime ervaring in het hanteren van vraagstukken op het snijvlak van zorg & vastgoed. Zo heeft hij in diverse ziekenhuizen gewerkt als manager klinische zorg en was bouwmanager nieuwbouwproject van het Groene Hart Ziekenhuis. Sinds 2006 was hij werkzaam als zelfstandig adviseur vastgoed in de zorgsector.

Monique van Kampen maakt per 1 september 2007 deel uit van het segment Gebiedsontwikkeling als senior procesmanager. Monique heeft sinds 1999 als projectmanager gewerkt bij het projectmanagementbureau van de gemeente Utrecht en is onlangs teruggekomen uit Aruba waar zij drie jaar heeft gewerkt als projectleider voor o.a. de Directie infrastructuur en planning.

Rolf de Poel is in dienst per 1 september 2007 als senior projectmanager en versterkt hiermee het segment Kantoren. Rolf werkte sinds 2000 bij adviesbureau Stevens Van Dijck als senior adviseur en vestigingsmanager.

Hendrik Jan Hoorn werkt sinds het begin van de zomer bij Draaijer & Partners als senior projectmanager. Hij versterkt het segment Onderwijs. Hendrik Jan werkte voorheen bij de Universiteit Utrecht waar hij als senior projectmanager verantwoordelijk was voor huisvestingsprojecten.

Klaas Telgenhof werkt ook al enkele maanden bij Draaijer & Partners. Klaas verstevigt het segment Gebiedsontwikkeling als senior procesmanager. Hij heeft daarvoor 13 jaar gewerkt bij Bouwfonds MAB Ontwikkeling als locatiemanager en woningontwikkelaar.