Gemeente Roermond

Beweegdagen voor 55-plussers - Deelname is gratis!

Van 22 tot en met 25 oktober 2007 zijn 55-plussers van harte welkom op de beweegdagen in de wijk. Tijdens de open dagen kunnen zij van 13:00 uur tot 17:00 op verschillende locaties in Roermond kennismaken met bestaande en nieuwe bewegings- en fitnessactiviteiten. De beweegdagen vinden plaats op maandag 22 oktober in 't Paradies, dinsdag 23 oktober in Il fiore, woensdag 24 oktober in de Jo Gerrishal en donderdag 25 oktober in Sporthal Donderberg.

Informatie
Geïnteresseerden kunnen tijdens de open dagen informatiestands bezoeken over verschillende welzijnsactiviteiten en sportactiviteiten zoals het fitnessproject Camillus Vitaal en het aanbod Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO). MBvO activiteiten zijn sportactiviteiten voor senioren die door het Steunpunt Sportservice wekelijks op verschillende locaties worden georganiseerd.

Demonstraties
Doe zelf mee aan één van de vele activiteiten. Zo kunt u meedoen of kijken naar een demonstratie gymnastiek, volksdansen, line-dance, yoga, nordic walking, fitness en vele andere activiteiten.

Fittest
Deze maand opent Camillus Vitaal haar deuren. Dit is het nieuwe beweegcentrum voor de 55-plusser. Een voorproefje is te krijgen door deelname aan een korte fittest onder leiding van fysiotherapeuten van Camillus Vitaal. De fittest geeft een beeld van conditie, kracht en lenigheid van de geteste persoon. Deelnemers aan de fittest ontvangen 2 gratis sportkaarten waarmee gesport kan worden in het nieuwe Camillus Vitaal.

Animatie ouderenzwemmen Waterratten Zwemliefhebbers kunnen tijdens de open dag in de Jo Gerrishal op 24 oktober van 13:00 uur tot 14:00 uur kennismaken met of deelnemen aan watergymnastiek / zwemmen.

Programma beweegdagen
De deuren staan op de volgende dagen en locaties van 13:00 uur tot 17:00 uur open:

* Maandag 22 oktober 't Paradies, Munsterstraat 61
* Dinsdag 23 oktober Il fiore, Putkamp 4

* Woensdag 24 oktober Jo Gerrishal, Achilleslaan 2a
* Donderdag 25 oktober Sporthal Donderberg, Donderbergweg 36

Publicatiedatum: 19.10.2007 Bijgewerkt: 19.10.2007