Opsporing Verzocht www.opsporingverzocht.nl

Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 23 oktober

Alkmaar: Gewapende overval
Donderdag 20 september wordt in het centrum van Alkmaar een gokhal overvallen. Van de dader zijn uitstekende bewakingsbeelden.

Haaksbergen : Overval tankstation
Dinsdag 4 september wordt in het Twentse Haaksbergen een tankstation overvallen. De dader spreekt goed Duits en heeft mogelijk ook in Duitsland twee tankstations overvallen.

Groningen: Gewapende overval
Aan de rand van het Groningse centrum ligt, in de Oude Boteringestraat, hotel Corps de Garde. Donderdag 16 augustus 2007 is dit hotel overvallen.

Hoorn: Gijzeling en afpersing man
In de vroege ochtend van dinsdag 9 oktober stapt een gewapende man in bij een nietsvermoedende automobilist. Het slachtoffer moet meer dan anderhalf uur kriskras door Hoorn rijden en diverse pinpogingen ondernemen.

Boxtel: Ramkraak
Donderdag 26 april reed een kleine rode auto door de pui van een benzinestation in Boxtel. De dader staat op bewakingsbeelden.

Waardenburg: Diefstal pinpas
Dit voorjaar werd er in het huis van een inwoner van Waardenburg ingebroken en daarna gepind met de meegenomen pinpas.

Hoogland: Aangetroffen sieraden
Bij een aangehouden inbreker is een grote hoeveelheid sieraden aangetroffen die waarschijnlijk afkomstig is van inbraken in het hele land.

Vlaardingen: Beroving
Zondag 12 augustus wordt een man bij een pinautomaat overvallen door twee daders. Één van hen staat heel goed op bewakingsbeelden.