Ingezonden persbericht


Persbericht

MKB Innovatie Preuvenement: innoveren, ervaren, ondernemen

Utrecht, 26 september 2007 - Op woensdag 24 en donderdag 25 oktober vindt bij Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht het MKB Innovatie Preuvenement plaats. Het MKB Innovatie Preuvenement is een inspirerend en interactief evenement, waar het sleutelwoord innovatie is en hier commercieel en succesvol mee aan de slag te gaan.

Het MKB Innovatie Preuvenement is een tweedaags evenement met congres, vele workshops, informatiemarkt met best practises, experiences, aanbieders en innovatieve communities. Topsprekers met expertise op innovatiemanagement, efficiency, partnerships, financiering, netwerken, organisatieverandering, bescherming, risicomanagement, open en sociale innovatie, business intelligence, services oriented enterprise en procesverbetering.

Het praktijkgerichte evenement is gericht op ondernemers met 10 tot 100 medewerkers die bezig gaan of zijn met innovatie en ICT. Het MKB Innovatie Preuvenement is gericht op ondernemers, met verhalen van en door ondernemers. Sprekers zijn onder andere: Hennie van der Most Van der Most bedrijven, Jan Baan van Cordys, Arjen de Koning van Paradigit en Dragon's Den, Jake Blok, Peter Hinssen van A-cross, Wybren Jouwsma van Bronckhorst High Tech en Wynand Bodewes van Hogeschool Rotterdam. Dagvoorzitters zijn Stephan Fellinger, 'Online Media Man van het jaar 2006' en Wim Bens van TU/e Innovation Lab.

Het MKB Innovatie Preuvenement wordt ondersteund door Rabobank, Van Diepen van der Kroeff, Be Bright, BIZZ, VNU Media en VNU Exhibitions. Kijk voor meer informatie over het programma op www.mkbpreuvenement.nl.