Gemeente Coevorden

Prijsvraag Geld(t) voor jou gids

Prijsvraag De gemeente Coevorden heeft een prijsvraag bedacht voor alle bovenbouw-leerlingen van het middelbaar onderwijs binnen de gemeente. De prijsvraag gaat over een gids die de gemeente heeft uitgegeven, de zogenaamde Geld(t) voor jou gids. Deze gids is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer balans tussen inkomsten en uitgaven. Juist jongeren hebben het financieel niet breed, terwijl zij wel aan veel verleidingen worden blootgesteld. De gemeente wil hen bewust maken van de mogelijke problemen.

De prijsvraag luidt als volgt: Wat is je gouden budgettip om mensen met minder geld te helpen?

Je kunt prijzen winnen voor de presentatie van je tip én voor de inhoud. Degene die zijn tip/idee het meest origineel en leuk presenteert, kan EUR 50,- winnen. De overige prijzen zijn voor de inhoud van de ingezonden tips. --> Dus als je een tip inzendt die zowel qua inhoud als presentatie wint, kun je EUR 80,- winnen.

Voorwaarden prijsvraag:

Graag aanleveren per e-mail of post: communicatie@coevorden.nl of postbus 2, 7740 AA Coevorden (t.a.v. Lydia Balkema). Bij een e-mail graag duidelijk aangeven dat het om de prijsvraag gaat.

De tip moet voor veel mensen makkelijk te realiseren zijn.

Originaliteit is een pré.

Presentatie is belangrijk. De presentatie moet digitaal aangeleverd worden.

De tip en uitleg moet op één a4 passen.

Noem je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en school.

Inzenden kan tot 30 november, inzendingen daarna worden niet meer meegenomen. De prijswinnaars worden op de gemeentelijke pagina van de Coevorden huis-aan-huis bekendgemaakt. Houd de infopagina dus goed in de gaten. De uitreiking van de prijzen gebeurt in het gemeentehuis.

De meest originele of leuke uitvoering van een tip of idee, wordt ook echt door de gemeente uitgevoerd.