Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VROUW & De Herfst

Dé leukste najaarsbeurs voor vrouwen!

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 oktober 2007 vindt in de Zwolse IJsselhallen "VROUW & De Herfst" plaats. Deze najaarsbeurs is speciaal voor vrouwen en biedt een uitgebreid en veelbelovend aanbod aan exposanten, workshops en modeshows. Een gezellig dagje uit dat u niet wilt missen!

VROUW & De Herfst biedt een gevarieerd programma met voor ieder wat wils.

Heeft u altijd al zelf cosmetica willen maken? Tijdens dit evenement maakt u gratis uw eigen hydrofiele reinigingsolie, gezichtslotion en een 24-uurs crème. Ook kunt u kiezen voor een verjongende gezichtsbehandeling of een workshop om uw nagels op een mooie en unieke manier te versieren. Het team Mooi & Mode gaat u voorzien van tips en adviezen over make-up. Daarna gaat u de gekregen adviezen zelf in de praktijk brengen! Ook kunt u op VROUW & De Herfst terecht om uw eigen sieraden te ontwerpen, zelf kaarten te maken of een eigen huis- of tuindecoraties te creëren van verschillende materialen.

VROUW & De Herfst heeft het allemaal en biedt voor iedere vrouw een leuke, gevarieerde najaarsbeurs! Bent u dus geïnteresseerd in mode, beauty, wonen, koken, gezond leven en ontspanning, kom dan naar VROUW & De Herfst! Een heerlijk dagje uit samen met vriendinnen, uw moeder en/of zus.

Kom genieten, ontspannen, plezier beleven en leuke dingen doen. Kortom: tot ziens op VROUW & De Herfst in de IJsselhallen Zwolle!

Locatie: IJsselhallen Zwolle - Rieteweg 4

Entree: ¤ 6,00 voor volwassenen

¤ 1,50 korting via website

Openingstijden: Vrijdag 26 oktober van 13.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag 27 en zondag 28 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur

Meer informatie: www.vrouwendeherfst.nl