RTL Group

Nieuwe oogst en winterse pot in tweede seizoen 'Jamie at Home' bij RTL 4

Het mag dan wel najaar zijn, maar dat betekent niet dat Jamie Oliver de poort naar zijn moestuin sluit. In tegendeel, ook in deze periode valt er voldoende te oogsten, zoals te zien is in het tweede seizoen van Over Koken: Jamie At Home. De nieuwe afleveringen zijn, aansluitend op de eerste reeks, vanaf vrijdag 26 oktober te zien bij RTL 4.

Jamie is al zestien jaar chefkok en vraagt zich werkelijk af waarom hij niet eerder de geneugten van een eigen moestuin heeft ontdekt. Nog geen twee stappen buiten zijn keuken in zijn huis in Essex groeien immers de meeste uiteenlopende gewassen, groenten, kruiden, specerijen en fruit. Even oogsten en het ligt, verser kan niet, smakelijk bereid op een bord.

Ook in de tweede reeks zoekt hij met hulp van tuinman Brian elke aflevering naar een specifiek ingrediënt dat in zijn eigen tuin in Essex groeit. Dit najaar bereidt Jamie de lekkerste gerechten met pompoen, paddenstoelen, paprikas en pepers en heerlijke wintergroenten. Inspiratie voor Jamies simpele en eerlijke gerechten krijgt de kijker elke vrijdagmiddag bij RTL 4.

Uitzending: wekelijks vanaf vrijdag 26 oktober, tussen 16.30 en 17:00 uur bij RTL 4.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Bos, Interne & Externe Communicatie RTL Nederland via tel. 035
- 6718938 of yvonne.bos@rtl.nl. Fotomateriaal is verkrijgbaar bij de afdeling mediadocumentatie, tel 035-671 8553 of via mediadocumentatie@rtl.nl.