Time : 13:08:04
Date : 23 October 2007
Sender Name: Suseia

Francorchamps Professional Day, dé exclusieve afspraak voor KMO-leiders

26 oktober 2007 op het Circuit van Spa Francorchampsvan 9u tot 17u30

De derde editie van de Francorchamps Professional Day zal op vrijdag 26 oktober op het Circuit van Francorchamps doorgaan. Delta Lloyd Life, Electrabel, Total en D'Ieteren nodigen 250 KMO-leiders uit ter plaatse. Een onvergetelijke dag die helemaal in het teken staat van ontdekking en ontspanning met als decor het grandioze circuit van Francorchamps.

Gedurende de volledige dag zullen de deelnemers een afwisselend programma volgen van Infosessies en ontspanningsmomenten aan de hand van een timing die vooraf door de organisatie wordt vastgelegd.

De Infosessies, zonder commercieel doel, worden door onze partners geanimeerd. De Info Partners van de Francorchamps Professional Day zullen hun know-how en expertise kunnen tonen in een specifiek domein dat de KMO leiders zal interesseren. De Infosessies duren 45 minuten.

De unieke ontspanningsmomenten geven deelnemers de kans om veel emoties te beleven en delen. Ze krijgen de unieke opportuniteit het circuit te ontdekken, dat net als bij echte races wordt afgesloten voor het normale verkeer. De gasten voelen net dezelfde sensaties als de piloten, in de veilige handen van Marc Duez. Ze ontdekken het circuit vanuit de lucht, en maken kennis met de "eco drive". Eindelijk, gebruiken professionelen van communicatie in het bedrijf de technieken van improvisatie om de deelnemers ertoe aan te zetten om kennis te doen (networkbooster ®).

De Expo Zone laat de deelnemers toe om een aantal producten en diensten te ontdekken die perfect afgesteld zijn op hun noden, met als thema "ten dienste van de KMO's". De exposanten zullen in een aangename sfeer heel wat gerichte contacten kunnen leggen.

Suseia biedt aan zijn partners een unieke en exclusieve mogelijkheid om een groot aantal KMO Leiders kwalitatief te ontmoeten!

Het programma van de deelnemers:

09u00 - Ontvangst van de deelnemers met koffie en croissants 09u30 - Welkom en uitleg omtrent het verloop van de dag. 10u00 - Alternerende Infosessies en ontspanningsmomenten van 45 minuten.
13u00 - Aperitief - Lunch
14u30 - Herneming van de activiteiten
17u30 - Cocktail

De pers is welkom vanaf 9u en zal, als ze het wenst, van de VIP-ruimte kunnen profiteren, volgens het volgende programma:

15u30 - Ontvangst op de 2e verdieping van de UNIROYAL toren 16u00 - Presentatie van de Francorchamps Professional Day 16u20 - Ontdekking van het circuit per auto en in de lucht 17u30 - Afsluitende Cocktail samen de 250 KMO-leiders

Contact en informatie:

Bert Verlinden,
Project Manager,
02/290 28 19 ; 0473/65 34 69 ;
bve@suseia.com

URL: http://www.francoproday.be
http://www.suseia.com