Sanoma Uitgevers


500ste VT Wonen met 500 pagina's

VT Wonen viert dit najaar haar 500^e uitgave met een heel bijzonder jubileumnummer. Een nummer waar niemand omheen kan. Met unieke acties en een spectaculaire omvang: maar liefst 500 paginaâs!

Al ruim veertig jaar lezen vele tienduizenden mensen elke maand VT Wonen. Ideeën, tips, binnenkijkers, reportages, interviews, vele aantrekkelijke aanbiedingen - de 499 voorgaande nummers dienden al als inspiratiebron voor vele lezers. En in november is het dan tijd voor de dikste VT Wonen ooit. De jubileumeditie wordt daarom een echt 'collectors item'. Ruim drie keer zo dik als normaal: met bijna 100 paginaâs binnenkijken, de àllerbeste indeel-, kleur- en stylingideeën uit VT Wonen, een speciale VT Wonen feestcollectie, de nieuwste trends en producten gespot door de eigen stylisten en de 32 leukste online woonshops.

Exclusieve aanbiedingen

Maar het blad gaat nog verder. Monique Wiemeyer, hoofdredacteur van VT Wonen: âSamen met de lezers schrijven wij geschiedenis. We komen met unieke acties en aanbiedingen, exclusief voor onze lezers. Wat te denken van 500 uur wonen in de villa van Piet Boon op Bonaire of een écht Jeroen Henneman kunstwerk? Elke lezer maakt kans op deze fantastische prijzen.â VT Wonen is al jaren het meest gelezen woonblad van Nederland en neemt een dominante positie in. âDus we doen het goed,â zegt de hoofdredacteur. âWe zijn net gestart met een nieuwe reclame-campagne. Het thema van die campagne is: âMet VT Wonen gaat het levenâ. Naar ons gevoel zegt dat alles.â

VT Wonen editie 11 ligt vanaf vrijdag 26 oktober in de winkel.

Zie ook www.vtwonen.nl
24 oktober 2007