Citigate First Financial neemt adviesbureau Gooseberry over Amsterdam, 26 oktober 2007

Citigate First Financial CFF) heeft overeenstemming bereikt met de partners van corporate en strategisch communicatieadviesbureau Gooseberry, om de praktijk van Gooseberry over te nemen met ingang van
1 november 2007.
Met deze overname versterkt Citigate First Financial, marktleider op het gebied van Investor Relations en financiële communicatie in Nederland, haar dienstverlening op het gebied van de financial services sector. Gooseberry, met een track record van dienstverlening aan klanten in de financiële sector in Nederland, heeft zich de afgelopen jaren geconcentreerd op de corporate governance en strategische communicatiebehoeften van klanten in de financiële sector en vult de positie van Citigate First Financial op dit terrein aan. Edi Cohen, partner en mede-oprichter van Gooseberry treedt in dienst bij Citigate First Financial als Director. Marieke Bax heeft zich bereid verklaard CFF te adviseren inzake de verdere uitbouw van de financial services praktijk.

Voor nadere informatie:

Citigate First Financial
José Tijssen
Managing Director
Tel.: 020 575 4015
E-mail: jose.tijssen@citigateff.nl
www.citigateff.nl

Over Citigate First Financial
Citigate First Financial is een communicatieadviesbureau dat is gespecialiseerd in financiële en corporate communicatie. Met vijftien jaar ervaring is Citigate First Financial het toonaangevende communicatieadviesbureau in Nederland. Citigate First Financial heeft in Nederland een marktleidende positie. Daarbuiten werkt Citigate First Financial wereldwijd nauw samen met haar zuster communicatiebureaus onder de paraplu van Huntsworth, met beursnotering in Londen. Het bureau heeft 25 medewerkers in dienst, die een unieke combinatie van kennis van financiën en communicatie beheersen.

Citigate First Financial voorziet ruim 80 (beursgenoteerde) ondernemingen van advies op het gebied van financiële en corporate communicatie en assisteert hen bij de implementatie van het communicatiebeleid. Citigate First Financial heeft uitgebreide ervaring op het gebied van corporate finance transacties en beursintroducties.
Over Edi Cohen
Edi Cohen behaalde haar MA in International Economics & American Foreign Policy aan de Johns Hopkins University in Washington, D.C. na een kandidaats geschiedenis in Leiden. Vanaf 2005 was Edi Cohen Partner van Gooseberry. Daarvoor werkte zij meer dan 15 jaar als journalist en redacteur voor onder andere Het Financieele Dagblad en FEM Business. Mw Cohen begon haar loopbaan in Londen als analist bij Schroders, en schreef daarna voor Britse publicaties zoals The Banker en The Independent.

Assumburg 152A 1081 GC Amsterdam Tel +31 (0)20 575 4010 Fax +31 (0)20 575 4010


---- --