Ingezonden persbericht


Rotterdam, 24 oktober 2007

P e r s b e r i c h t
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Nieuw seizoen Arbeidsmarkt TV op RNN7

ROTTERDAM - Vanaf vrijdag 26 oktober 2007 zal voor het 3e seizoen op rij een nieuwe serie 'Arbeidsmarkt TV' te zien zijn op RNN7.

Arbeidsmarkt TV laat geïnteresseerden en werkzoekenden kennismaken met diverse werkgevers. Samen gaan ze op zoek naar een nieuwe baan. Kijkers kunnen op verschillende vacatures reageren van de betrokken bedrijven. Daarnaast wordt er een kijkje genomen achter de schermen, komen werknemers aan het woord en worden diverse beroepen en functies uitgelicht. In de eerste 5 afleveringen staat het snelgroeiende bedrijf Stork Industry Services centraal. Iedere aflevering zullen de taken en verantwoordelijkheden van twee spannende functies in beeld worden gebracht.

Stork Industry Services is dáár te vinden waar 'technisch gesproken' de actie is. Ze zijn actief als aanbieder van industriële diensten op het gebied van onderhoud, reparatie, stops, renovaties, nieuwbouwprojecten, verplaatsingen en complexe projecten.

Arbeidmarkt tv is iedere vrijdag vanaf 19;45 te zien op RNN7.

Over RNN7
RNN7 begon in 2003 als Rotterdamse Regiozender. De commerciële zender is inmiddels sterk gegroeid en te ontvangen door 8,2 miljoen mensen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Flevoland en landelijk via Canal Digitaal en Upc. RNN7 is een jonge familie- en nieuwszender die op termijn wil doorgroeien naar een landelijke speler in de televisiebranche. Dit wil de zender realiseren door een sterke gebiedsuitbreiding en een landelijk inzetbare programmering. Voor meer informatie: www.rnn7.nl.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

E i n d e p e r s b e r i c h t