Gemeente Venlo


Nieuwe naam voor Veegtes-Noorderpoort

26-10-2007

Ondernemers van bedrijventerreinen de Veegtes en Noorderpoort werken sinds geruime tijd intensief samen om hun terreinen een opknapbeurt te geven. Met steun van de gemeente Venlo is de revitalisering momenteel in volle gang. Met de opknapbeurt zijn beide terreinen ook toe aan één nieuwe gezamenlijke naam voor het Noord-Venlose bedrijvenpark.

Uw idee is 1000 euro waard
De Belangenvereniging Ondernemers Veegtes/Noorderpoort schrijft een prijsvraag uit voor een nieuwe originele naam voor het gezamenlijke bedrijventerrein. Uw idee is 1000 euro waard, tenminste, als de door u bedachte naam gekozen wordt als nieuwe, gezamenlijke naam voor de twee bedrijventerreinen.

De nieuwe naam mag betrekking hebben op de geografische ligging of op de historie van het gebied. Maar de naam dient bovenal een dynamische en ondernemende uitstraling te hebben en de potentie hebben om nationaal en internationaal het gebied op de kaart te zetten. Daarvoor is het belangrijk dat de naam eenvoudig uit te spreken en te schrijven is.

U kunt uw inzending tot 30 november 2007 sturen naar: Commissie NNVN van B.O.V./Noorderpoort, Postbus 210, 5900 AE Venlo, of naar emailadres: Info@parkmanagementvenlo.nl

.