Gemeente Bodegraven

55+ beurs in Bodegraven

mantelzorg.jpg
Op zaterdag 27 oktober vindt de eerste 55+ beurs in Bodegraven plaats. Wethouder Nel de Wilde zal de beurs om 10:00 uur in het Evertshuis openen. De gemeente Bodegraven organiseert de 55+ beurs samen met de Stichting Welzijn Ouderen Bodegraven (SWOB), Zorgpartners Midden-Holland (ZPMH) en de Begeleidings-commissie Ouderenproof Bodegraven (BOB).
Op 27 oktober zullen verschillende organisaties op het gebied van wonen, zorg en welzijn zich presenteren in het Evertshuis. U kunt tijdens de 55+ beurs onder andere de stands bezoeken van deze organisaties en presentaties informatiebijeenkomsten bijwonen. Zo zal Zorgpartners Midden-Holland u informeren over het nieuwe woonzorgcomplex aan de Willem de Zwijgerstraat.

Tijdens de beurs is het, naast het verkrijgen van informatie mogelijk om deel te nemen aan een georganiseerde fiets(puzzel)tocht langs de mooie plekken in Bodegraven. Ook kunt u deelnemen aan een (proef)les Nordic Walking, BodVive, Pilates of bijvoorbeeld een rollatorles die u worden aangeboden door de verschillende deelnemende organisaties.

Er zijn tijdens de 55+beurs diverse organisaties vertegenwoordigd, zoals zorgaanbieders, leveranciers van hulpmiddelen, de huisarts en apotheek tot en met de ouderenbonden en fitnessorganisaties. De organisaties beschikken over een eigen stand waar u terecht kunt met uw vragen. Als u wat minder goed ter been bent kunt u tijdens deze beurs een gratis beroep doen op de stichting Vervoer van deur tot deur, informeer naar de mogelijkheden. 0172-614730 op werkdagen tussen 09:00-12:30 (tijdens de beurs: 06 15403660)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Bodegraven, mevrouw H.C.B. Wortman, tel. (0172) 630 282 (ma t/m woe) of met het Informatieloket Bodegraven (0172-618709 (op werkdagen tussen 09:30 en 13:00 uur)